Nyereményjátékok

Legrand: egyedi stílus és magas színvonalú technológia a villamos szerelvények világában

Gondoltál már arra, hogy fehér műanyag kapcsoló helyett, milyen jól mutatna a bőr ülőgarnitúrához egy bőrből készült villanykapcsoló, a fából készült szekrénysorhoz egy fa antenna elosztó, vagy a márvány konyhai munkafelülethez egy márvány hatású dugalj, hogy a legapróbb részlet is tökéletes legyen? Az ébresztő óra csengésekor félig felfut a redőny, éppen annyi fényt engedve be, amennyi még kellemes a szemnek, meleg lenne, hogy könnyebb legyen kibújni az ágyból, kedvenc csatornád műsorvezetőjét hallanád, miközben kávéd már gőzölög? A Legrand Galea<sup>TM</sup> Life termékcsaládjával ez már a jelen realitása.

Divatra kapcsolva

A GaleaTM Life különleges anyag- és színválasztékával egyedi stílust képvisel a villamos szerelvények világában. A klasszikus műanyag mellett, olyan nem megszokott anyagokból készülnek szerelvényei, mint bőr, fa, fém és a márványhatású Corian®. Minden anyag más-más hangulatot közvetít, az elérhető közel száz különböző színösszeállításnak köszönhetően mindenki megtalálja a lakása, irodája stílusához illeszkedő szerelvényeket. A GaleaTM Life család kapcsolói, aljzatai és vezérlői nemcsak valamilyen funkciót látnak el, hanem egymással is harmonizálva dekorációs kiegészítők is: lakberendezők, belsőépítészek számára is újabb lehetőséget nyújtanak a stílusteremtésére.

Hangulat egy gombnyomásra

A rendhagyó külcsínen túl, a GaleaTM Life család technológiájában is kimagaslót nyújt:
mintegy 200-féle kényelmi, biztonsági és kommunikációs funkció ellátására képes, az In One by Legrand rendszernek köszönhetően a funkciók számtalan programozási lehetőségét, interneten, telefonon történő vezérlését kínálja.

Az intelligens rendszer scenárió kapcsolói igazi szenzációt jelentenek a kényelmes otthon megteremtésében: egyszerre több funkciót (világítást, redőnyöket, fűtést) működtethetsz, többféle hangulatot teremthetsz. Baráti összejövetelhez, romantikus estére készülődve más-más atmoszférára van szükség, melyet szintén egy gombnyomásra beállíthatsz és akár egy távirányítóval előhívhatsz az In One by Legrand segítségével.

Az In One by Legrand rendszer rugalmasságának hála pénztárcádtól és igényeidtől függően javíthatod életminőséged otthonodban. Csempéssz be intelligens vezérlést először csak a nappaliba, majd kapcsolj be újabb helyiségeket a rendszerbe, miután megízlelted a kényelem és biztonság érzését.

További információk a www.legrand.hu oldalon találhatók, vagy hívd ingyenesen a Legrand zöldszámát: 06-80/204-186.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top