Nyereményjátékok

Wauudstock Jótékonysági Rockfesztivál

Egész estés jótékonysági fesztiválra várja a rockzene szerelmeseit a Lelenc Kutyamentő Egyesület

A Wauudstock keretében április 25-én a Petőfi Csarnok színpadán a magyar rockzene legnépszerűbb gárdái szerepelnek majd – a bevételt pedig öt kutyamentő civil szervezet kapja majd.

A fesztiválon fellép a Beatrice, unplugged koncertet ad a Zanzibar, valamint ősbemutatóra készül Somló Tamás és az Eleven, hiszen egy teljesen új projekttel áll a színpadra. Repertoárjukban régi és új, vagyis a nemrég megjelent “Egy adag Somlói” című album dalai egyaránt szerepelnek majd.

Ott lesz a KGB, azaz Kontor Tamás, Ganxsta Zolee és BigDaddy Laca, továbbá a Sugarloaf,

a Takács Tamás Dirty Blues Band, Kowalsky meg a Vega és a Supernem… a koncertek sorát pedig a Link nyitja 18 órakor.

A fellépők tiszteletdíjukról lemondtak, így a koncert teljes bevételével a kutyákat támogathatjuk, pontosabban az érdi Belfegor és Maci Állatmenhely, a Biatorbágyi Állatvédő Egyesület, a Csömöri Állatvédő Civil Szervezet, a Kutyasegélyszolgálat Alapítvány és a Lelenc Kutyamentő Egyesület kutyáit. Az ötösfogat évek óta együttműködve, békében, azonos szellemiséggel menti az állatokat, céltudatosan tevékenykedik a kutyák jobb sorsáért.

 

A koncert az első magyar állati lobbista, dr. Akszentievics Györgyi és a Lobbiiroda tevékenységét is támogatja.

Nemcsak koncertek várják majd az érdeklődőket: A Lelenc Kutyamentő Egyesület tagjai között kivételes tehetségek is találhatóak, így érdemes korán a helyszínre érkezni: Farkas Ditta álomszép ceruzarajzaiból, festményeiből készült repróit, valamint képeslapokat, csomagolópapírokat, posztereket és pólókat is vásárolhatunk, amelyek árával szintén a kutyamentőket támogatjuk.

A fesztiválra jegyek kaphatók a helyszínen, valamint országszerte a Ticketportal partnerüzleteiben. On-line rendelhetők a www.ticketportal.hu és a www.jegyelado.hu oldalán, ahol otthoni jegynyomtatás is választható.

Belépő: 3300 Ft+ áfa. (Kedvezményes árú jegyek kaphatók: Ticketportal Központi Iroda (V. Egyetem tér 5., Kristóf Jegyirodák – Europark, Árkád, West-End, Aréna Plaza)

 

A Lelenc Kutyamentő Egyesület létrejöttét a Fővárosi Közterület-felügyelet Ebrendészeti Telepére (az elhíresült Illatos útra) bekerült kutyák riasztóan nagy száma motiválta: tevékenységük megkezdése előtt évente mintegy 6000 eb került a Telepre, s csupán 1000 hagyta el élve. A bekerülő kutyák számát jelentősen növelte a polgári felelőtlenség: megunt, beteg kutyákat “adtak” le, nem is tudtak arról, hogy talán a halálba küldik őket. Mára sikerült tudatosítani: az Illatos út nem menhely. Bíznak benne, sikerül végre mindenkinek belátnia: a kutya az ember társa. Nem árucikk, nem vásári portéka, nem használati eszköz. Aki kutyát vesz magához, annak kötelessége élete végéig gondoskodnia róla. A Lelenc KME a kutyák fizikai mentését is nagy erőkkel végzi, évente több mint 200 kutyát ragadnak ki a halál torkából.

Kapcsolódó weboldalak:

www.wauudstock.hu

www.lelenc.hu

 

Egyszer volt Budán kutyavásár! Reméljük többször nem is lesz sehol, mert a kutya nem árucikk!

A kutya társ, barát, nem vásári portéka és nem használati eszköz. Nem tárgy, hanem érezni, kommunikálni képes élőlény!

A Wauudstock koncert által támogatott 5 szervezet közös családi-kutyasimogatós-beszélgetős-örökbefogadó napot tart 2008. április 27-én, vasárnap a Strázsa Kutyapanzióban. Belépő nincs! Minden érdeklődőt szeretettel várunk. A kutyák oltva, chipezve, a szukák – és a kanok egy része is – ivartalanítva, örökbefogadási szerződéssel mehetnek gazdihoz, előzetes családlátogatás után.

Résztvevők weboldalai: www.belfegormenhely.hu www.koborka.hu www.kutyus.atw.hu www.kutyasegelyszolgalat.hu www.lelenc.hu
Rendező: Lelenc Kutyamentő Egyesület www.lelenc.hu

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top