Nyereményjátékok

Csúcstechnológia a mindennapokban

A tökéletes látással szemben támasztott igények rohanó világunkban minden eddiginél gyorsabban növekednek és változnak. A mai világban az egészséges életvitelhez kapcsolódóan a szem egészségének megőrzése kiemelt jelentőséggel bír.

Az erős megerőltetésnek kitett szem gyorsan romlik, a szemüveggel szemben támasztott igények pedig egyre magasabbak. A gyorsan változó divatnak köszönhetően a szemüveg egyre inkább megjelenésünk ékszere. Ebben a cikkben két kiemelkedő területet szeretnénk bemutatni az Essilor lencsekínálatából melyet nagy tapasztalattal a Novák Optika tesz elérhetővé a mindennapokban.

 

 

 

Az optimális választás: Transitions

Belső térben a Transitions lencsék teljesen színtelenek, így senki sem veszi észre, hogy Ön fényre sötétedő szemüveget hord. Szabadban, szikrázó napsütésben gyorsan és egyenletesen változnak lencséi napszemüveg sötétségűre. A lencsék rendkívül gyorsan reagálnak a változó fényviszonyokra, és mindig csak annyira változtatják a színüket, hogy a látás tökéletesen kényelmes maradjon, így viselője szinte megfeledkezhet arról, hogy szemüveget hord. A Transitions szemüveglencséket barna, vagy szürke színben, bármilyen típusú szemüvegkeretben, bármikor és bárhol viselheti.

 

AZT TUDTA, HOGY…

– Az UV-sugárzás károsítja szeme egészségét, és hosszú távon ronthatja látását. A Transitions lencsék megszűrik a napsugárzásból fakadó káros UV-sugarak 100%-át, mindig és mindenhol védik a szem egészségét.

– A túl sok, vagy túl kevés fény csökkenti az ún. kontraszthatást. A Transitions lencsék kontrasztfokozó hatásuknak köszönhetően tisztább látást biztosítanak bármilyen fényviszonyban.

A Transitions lencsék a legmegfelelőbb megoldást kínálják abban, hogy megőrizhesse szeme egészségét a jövő számára.

 

A KÉPEN LÁTHATÓ KÉT SZÁMÍTÓGÉP HASZNÁLÓ KÖZÜL CSAK EGYIKÜK VISEL VARILUX COMPUTER LENCSÉT. MELYIKÜK?

A számítógépek ma már részei a munkahelyi és otthoni környezetünknek egyaránt. Éppen ezért a számítógép előtti látásélességgel és komforttal szemben támasztott igények nem mindennapiak.

A Varilux család új tagja, a Varilux Computer a progresszív szemüveglencsék új kategóriája, mely kifejezetten a számítógépes látás optimalizálása érdekében lett kifejlesztve.

A legtöbb progresszív szemüveglencsével a képernyőn látható éles felület meglehetősen szűk, ahhoz, hogy a számítógép használó a képernyő minden pontját élesen lássa, gyakran a fejét kell a megfelelő irányba, szögbe fordítania, ami nem nevezhető a legjobb megoldásnak, és emellett kényelmetlen is.

AZT TUDTA, HOGY…

– A számítógép képernyőjének huzamos ideig tartó nézése jelentős megterhelést okoz a szemnek, ráadásul a szem kevesebbet pislog (a percenkénti átlag 30 helyett csak 10-szer) és kiszárad.

– A szemfáradtság, a homályos látás hatására a szem elfárad, bepirosodik, érzékennyé válik a fényre, ami fejfájást okoz. Ezeket a tüneteket a számítógép használók 75%-a rendszeresen tapasztalja, attól függetlenül hogy visel szemüveget, vagy sem.

– A fej állandó forgatása a megfelelő tekintést szög megtalálásához, a korlátozott szélességű látótér, a csillogás, a képernyő nem megfelelő élességének eredménye.

– A hosszan tartó képernyő bámulás során a szem izmai elfáradnak, és a szem fájni kezd.

– Tekintési irányok változtatása: egy óra időtartamú számítógépes munkavégzés alatt a szem 3 600 mozdulatot tesz a tekintési irány állandó változtatásával a monitor és a billentyűzet között.

MIBEN SEGÍT A VARILUX COMPUTER PROGRESSZÍV SZEMÜLEGLENCSE?

Teljes képernyős látásélmény

A képernyő teljes felülete jól látható. Kifejezetten a képernyő előtti éles látáshoz lett kifejlesztve

Ergonómikus látásélmény

Természetes testtartás. Nem kell többé Önnek igazodni a számítógéphez ahhoz, hogy megtalálja a megfelelő pozíciót.

Tökéletes kontraszt, nagyobb kényelem

A tükröződésmentesítő réteg fokozza a látás élességet és a kontrasztot, és megszűnteti a zavaró tükröződéseket. További lehetőségként a szemüveglencse ellátható egy speciális soft színezéssel, mely növeli a komfortot.

Varilux Computer progresszív szemüveglencse – A legjobb megoldás minden típusú számítógép használó számára

 

További akciókért, információért látogasson el honlapunkra: www.novakoptika.hu .

E-mail: info@novakoptika.hu

1088 BUDAPEST, RÁKOCZI ÚT 25. TELEFON: 267-3301, FAX: 484-0693.

1075 BUDAPEST, KÁROLY KRT. 3/A. TELEFON: 267-9427, FAX: 268-1875.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top