Nyereményjátékok

Hozd ritmusba lakásod a Legrand kihangosítórendszerével!

Zene nélkül nem lenne teljes az élet. Mindenkinek van egy kedvenc dala, amelynek hallatán kellemes érzések kerítik hatalmába, régi szép emlékek idéződnek fel, jóleső borzongás fut át a hátán. A Legrand kihangosítórendszerrel a zene a lakás minden részén elér Téged, miközben diszkréten illeszkedik a környezetbe, hiszen a rendszer minden látható eleme hagyományos kapcsoló méretű, sőt a dizájn is ugyanaz!

Kihangosítás egyetlen helyiségben

 

A kihangosítórendszer teszi vidámmá a főzéssel töltött órákat! A fürdőszobában együtt dúdolhatod kedvenc számodat az énekessel! Kedvenc rádióállomásod vagy MP3 formátumú zenéid ekkor is veled vannak.

A falba süllyesztett rádiónak – mely a fali kapcsolókkal azonos megjelenésű – vagy a külső bemenetre csatlakoztatott hangforrásnak (pl. egy hordozható MP3 lejátszó) köszönhetően a lakás bármelyik helyiségében (pl. a konyhában vagy a fürdőszobában) egyszerűen tudunk kellemes háttérzenét varázsolni.

 

 

Kihangosítás az egész házban

 

Reggelente a csörömpölő ébresztőóra helyett halk zenére ébredhetsz! Az ébresztőóra funkcióval ezt is beállíthatod. Ugye mennyivel kellemesebb így?

Ha elkészült az ebéd, egy gombnyomás a „házi telefonon” és máris beszólhatsz a gyerekszobába, hogy irány a fürdőszoba és mehetnek a gyerkőcök kezet mosni!

Ráadásul a kihangosítórendszer gyermekfelügyeleti funkcióval is rendelkezik, így legféltettebb kincsedet mindig biztonságban tudhatod! Egy előre beállított „környezeti hangerő” felett a mikrofon közvetíti a gyermekszoba történéseit a lakás minden általad kiválasztott helyiségébe, így azonnal észlelheted, ha éjjel felébred a kicsi.

Később, ha már nagyobb a gyermek, be is szólhatsz a gyerekszobába, ha eljött a fogmosás ideje.

 

További információk a www.legrand.hu oldalon találhatók, vagy hívd ingyenesen zöldszámunkat:

06-80/204-186.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top