nlc.hu
Nyereményjátékok
Az Év Kastélyszállodája 2007

Az Év Kastélyszállodája 2007

A Romantik Hotel Szidónia Kastélyt ajánljuk mindazoknak, akik a legjobbat keresik, azoknak, akik szeretik az eleganciát és azoknak is, akik nyugalomra és romantikára vágynak, valamint a test-, a szellem-, és a lélek harmóniáját keresik. Ezt mind mind megtalálhatják Nyugat-Magyarország parányi szegletében, Soprontól 20 km-re Röjtökmuzsajon.

Nyugat-Magyarország „röjtött”, de mégis széles körben ismert “birodalma”, a közelmúltban nyerte el az újabb hozzá méltó címet, a „2007. év kastélyszállodája” kitüntetést, és a napokban vehette át a Business Traveller Hungary Star Alliance Club-tól a 2007-es Év étterme díjat.

A médiában gyakran a Nyugat-Magyarország kastélyainak “nagyasszonyaként” emlegetett Szidónia, ez év elején ismét megújult. Fenséges falai új színekben pompáznak, minden titkos zeg-zúga, új fényt és csillogást kapott.

Mivel azonban itt nem csak az elegancia a lényeg, Magyarországon elsőként alkotta meg az AQUA VÉDA rituálék különleges terét, egy helyet, mely az egyik legősibb elem, a VÍZ minden gyógyító és harmonizáló hatását ötvözi a VÉDÁK, gyógyító tudományok ősrégi titkaival. Erre az igazán egyedi kikapcsolódást nyújtó kezelésre egy úgynevezett Harmónia szobán keresztül léphet be a kedves Vendég, ahol a látvány, a fény, a hang, szó szerint behangolja a testet és a lelket a kezelés minden kedvező hatásának befogadására. Fokozza a kezelés lényegének és minden pillanatának tér- időn túli hatását és a Vendég lelkébe és szívébe zárja azt.

Nem véletlenül vált ez a hely egy igazi zarándokhellyé, ahova energiára, nyugalomra és kényeztetésre várók ezrei térnek vissza évente akár több alkalommal is.

Az, aki egyedül látogat el ide, megtalálja ugyan az áhított csendet is, de sosem érzi magát elhagyatottnak, erre garancia a dolgozók mosolya, kedvessége és odafigyelése, ami már szállóige mind szakmai berkekben, mind Vendégeik körében. Az, aki párjával lép be a szálloda kapuján, megtalálja a szerelem és a romantika igazi otthonát. Ez az a hely, ahol szerelmek gyúlnak lángra és házasságok köttetnek, ahol minden varázslatosan nyugodt, de ugyanakkor dinamikus. Nem feledve a kellemes emlékeket térnek vissza a párok már gyermekeikkel, hisz ez számukra is ideális hely a kikapcsolódásra. Biztonságban, a kastély zárt kertjében, közel 7 ha-on szaladgálhatnak és játszhatnak a már 3 éves Manó Klub büszke tagjai , és a jövendőbeli „Manó Nemzedék”. Egy baba medence és az apróságok igényei szerint kialakított játszó-ház szórakoztatja kis Vendégeinket, hogy közben a szülők is kipihenhessék az oly “édes” gyerekzsivajt.

A medencéket a kastély saját, igazi artézi kútja táplálja “tiszta forrásból”, a föld mélyéről. A wellness részleg több, mint 71 féle kezelést kínál az egyszerűtől a legegzotikusabb rituálékig. A kezelőhelyiségek harmóniát és nyugalmat árasztanak, szakembereik hosszú évek során szerzett tudás és tapasztalat által nyújtják a legjobbat.

Veronka néni házi süteményei az utazót az édességek igazi, rég elfeledett íz világába kalauzolják, étel specialitásaik jóval többet kínálnak az éhségérzet leküzdésénél. A titkos recept alapján készülő Kastély keserű, valamint a kastély saját borai mellett – melyek a soproni borvidék himnuszát zengik -, megtalálhatók a kínálatban a világ más tájának különleges nedűi is.

Mindez itt, egy karnyújtásnyira tőlünk, a hegyek, völgyek és egzotikus tájak szépségét és harmóniáját egyesítő Nyugat-magyarországi régióban.

A fentiek okán méltán díjnyertes Romantik Hotel Szidónia Kastély egyike a legjobbaknak, egy különleges gyöngyszem Európa szívében.

Romantik Hotel Szidónia Kastély

9451 Röjtökmuzsaj, Röjtöki út 37.

Tel.: 06 99 544 810

Fax.: 06 99 380 013

szidonia@szidonia.hu

www.szidonia.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top