nlc.hu
Nyereményjátékok
Budapesti Nyári Fesztivál 2008

Budapesti Nyári Fesztivál 2008

A Budapesti Nyári Fesztivál színes programja közel 100 előadást tartalmaz, mely egész nyáron várja a közönséget két helyszínen a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpadon.

A nagy bemutatók mellett, mint  a Táncrobbanás, A Vörös Pimpernel és a Rómeó és Júlia, koncertek, show-k, látványos opera- és táncelőadások közül válogathatnak.

Megremeg a föld! címszóval a Táncrobbanás egy olyan új Revü műsor, melyben a Budapest Balett, a Ritmikus Gimnasztika és az Irish Dance Experience egy egységet alkotva mutat be fergeteges és látványos show műsort, közel 150 táncossal, az est sztárvendége a Csillag születik fiatal sztárja Kovácsovics Fruzsina lesz június 14-én a Margitszigeten!

 

 

 

 

 

 

 

A Vörös Pimpernel világsikerű musicalt hazánkban először láthatja a közönség a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon július 25. 26 és 27-én Koós Rékával és Csengeri Attilával a főszerepben a Szolnoki Szigligeti Színház vendégjátékában.

 

A klasszikus opera, a próza, a balett egyenértékű szerepet kap Czizmadia Tibor, Rómeó és Júlia új bemutatójában. Az eklektika, a műfajok egyesítése adta lehetőséggel élve, parádés szereposztásban a Margitszigeten egy rendhagyó előadás megszületésének lehet élvezője a közönség. A címszerepeket, Rómeót és Júliát két fiatal operaénekes, az életben is egy pár formálja meg. A prózai szerepekben, karakterekben ismert kiváló művészek építik, erősítik az új bemutató előadás élményét.

 

 

A Városmajorban is  a szórakozásé a főszerep, olyan előadásokkal, mint a Fiatalság bolondság, A szelistyei asszonyok, Dominó, Jelenetek egy házasságból és még további számos bemutató és vendégjáték, valamint minden vasárnap gyermekelőadások.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top