nlc.hu
Nyereményjátékok
Van Hévízen egy négycsillagos szálloda, amely a nyugalom és az élmény oázisa…

Van Hévízen egy négycsillagos szálloda, amely a nyugalom és az élmény oázisa…

Már javában tombol a jó idő, elérkezett a nyári vakáció tervezésének ideje is. A nyár a pihenés és kikapcsolódás időszaka, a néhány szabadsággal töltött nap alatt kell újra erőt és energiát merítenünk a komorabb évszakokra.

Szállodánk idén is pihenést, kikapcsolódást, vízi élményeket, és aktív feltöltődést ígér az egész családnak! Nyári ajánlatainkat úgy állítottuk össze, hogy Kicsiknek és Nagyoknak is egyaránt vonzó legyen.

A Hotel Európa fit ****superior Hévíz zöldövezetében, egy nyugodt oázis szívében fekszik, 400 m-re Európa legnagyobb melegvizű gyógytavától. A szálloda, amely 2000 májusától fogad vendégeket – sokszínű kínálata alapján – a pihenni vágyók paradicsoma! A nyitás óta eltelt időben folyamatos innováció hatására szolgáltatásaink körét folyamatosan bővítettük illetve a vendégkör elvárásainak megfelelően alakítottuk. A mindhárom generáció pihenését biztosító szálloda barátságos és szakmailag felkészült személyzete mindent megtesz a legnagyobb komfort és kényelem biztosítása érdekében. Szállodánkban a legkisebbektől a nagyszülőkig, mindenki megtalálja a számítását.

Szabadtéri gyermekmedence komplexumunk a családok valódi paradicsoma, ahol a kellemes nyári időben töltheti idejét az egész család!

A 236 szoba (egyágyas-, kétágyas-, összenyitható-, mozgássérült- és apartszoba, senior apartman) mindegyikéhez erkély vagy terasz tartozik, a szobák káddal/zuhanyzóval, hajszárítóval, széffel, telefonnal, satelit televízióval, egyénileg szabályozható légkondicionálóval, minibárral felszereltek.

 

Fedezze fel széleskörű wellness-, fitness- és gyógyszolgáltatásainkat!

Exkluzív szállodánk rekreációs központjában élményfürdő, whirlpool, termálvizes medence, külső-és belső úszómedence, nyáron Acapulco családi élménymedence, szaunák, gőzfürdő, infraszauna, tepi-caldarium, frigidarium, szolárium segíti a felhőtlen felüdülést.

 

Nyári Kalózprogramok – Kicsiknek

 

Természetesen a gyerekekről sem feledkeztünk meg! A gyermekek életkori sajátossága, a képzelet “túlműködése”, mely a külvilág felé a kreativitás segítségével a játékban realizálódik. Szállodánk ezt a gyermeki sajátosságot kihasználva, szervezi meg a gyermekek nyaralás alatti programját, mely felejthetetlenné teszi számukra az itt eltöltött időt.

Ezért a tavalyi kalózkodás nagy sikerére való tekintettel, az idei nyár szintén ennek jegyében telik majd! A gyerekek képzeletbeli-, és valóságos színtereken élhetik át a kincskeresés izgalmát, két kalóz banda versengésének örömét, a jutalmakért vívott csaták lázát.

A gyerekek arra a legbüszkébbek, azt viselik a játék során a legszívesebben, amit saját maguk készítenek. Erre sokféle technikát felhasználva (kasírozás, batikolás, gyöngyfűzés, arc- és testfestés stb.) számtalan lehetőséget biztosítunk.

Szenzációs gyerekkedvezmény: június 1-től 10 éves korig a szállás és a félpanzió ingyenes!

(Az ingyenes gyermekár annyi gyermekre vonatkozik, amennyi teljes árat fizető vendég velük egy szobában lakik.)

 

www.europafit.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top