Nyereményjátékok

Forró nyári hétköznapok a Puchner Kastélyszálló****-ban!

A Puchner Kastélyszálló**** a Dél-Dunántúlon, Pécstől 50 km-re a Mecsek lábánál egy kis településen, Bikalon található. A különleges szálláshangulatokkal, 83 légkondicionált szobával rendelkező kastélyszállót egy 6 hektáros, ősfákkal övezett park fogja közre.

Szállás és étkezés az Ön választása szerint

Az ideérkező Vendég 4 különböző szálláshangulat közül választhat. A romantikus hangulat kedvelőinek a Kastély korhű bútorokkal berendezett lakosztályait, a wellness imádóinak a Fürdőház, baráti társaságoknak, cégeknek a Vendégházak, míg a különlegességet kedvelőknek az Udvarház szobáit, lakosztályait ajánljuk.

Exkluzív, Habsburg korabeli éttermünk és bortrezorunk a különleges ízek és zamatok kedvelőit szolgálja. Katalin termünk és a hozzá kapcsolódó Romkert mediterrán hangulatot kölcsönöz és a laza eleganciát kedvelőket várja.

Kényeztetésünk titka

A panorámaablakos Fürdőház francia és marokkói stílusú fürdőt kínál, melyben élményfürdő, 3 pezsgőfürdő, mélymerülő, ellenáramos medence, finn szauna, gőzfürdő, infrakabin, relax szoba, VIP fürdő, szolárium, szépségszalon, valamint különböző masszázsok és egy drinkbár szolgálják a kikapcsolódást.

Hűsöljön a 6 hektáros park szabadtéri medencéjénél, ahol fagylalttal, hűsítő koktéllal, gyümölcsökkel, salátabárral és desszerttel enyhítjük a nyári meleget.

A legkisebbek kedvencei

A gyermekek mosolyához állatsimogatóval, kreatív játszótérrel és gyermekmedencével járulunk hozzá, továbbá gyermekággyal – az Udvarház családi szobáiban gyermekkuckóval – és etetőszékkel várjuk a kis hölgyeket és urakat.

Az aktív kikapcsolódást kedvelőknek

Középkori hangulatú Sportközpontunkban bowling, fallabda, biliárd, asztalitenisz, asztalifoci, darts, valamint fitnesz terem és koktélbár található. A kastély parkjában lengőteke, óriás sakk és íjászkodási lehetőség bővíti a programokat. A kirándulások kedvelőinek ajánljuk a környék látnivalóit, amihez kerékpárt biztosítunk. Ha nosztalgiára vágyik, lovaskocsin járhatja be a Hegyhát lankáit.

Válasszon akciós nyári ajánlataink közül a www.puchner.hu oldalon!

„Egy kastély Európában, Európa egy kastélyban!”

Az év vidéki szállodája 2004-ben, a Business Traveller Magazin felmérése alapján
Dél-Dunántúl Turizmusáért Díj 2004

“A legdinamikusabban fejlődő, folyamatosan megújuló termék” kategóriában
Védnöki táblás ház 2004

Baranya Turizmusáért Díj 2006
Kiállítási Marketing Díj 2006
Rozmaring-díj 2006

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top