Nyereményjátékok

Frenetikus falatok a Lizardban

Ha szeretnéd, hogy főszereplő legyél a saját életedben, és már belépésedkor tudják melyik a kedvenc asztalod, ha szeretnéd, hogy minden tökéletes legyen, ha el akarod kápráztatni ismerőseidet a VIP kártyáddal (15% kedvezményre jogosít!), ha fontos, hogy üzleti partnered már az első vacsoránál komolyan vegyen, akkor válaszd a Lizardot!

Éttermünk belső kialakításában fontos szerepet játszott, hogy a legmodernebb és leghangulatosabb anyagokat használjuk fel.

Kő elválasztófalak, szívmelengetően szép belső elrendezés, hangulatos lámpák, gusztusos asztalok, étvágygerjesztő terítékek.

A Nyugalom Szigetének taraszán, amely a szépséget és harmóniát hordozza magában akár 40 fő is elfér. Ételkínálatunk sem mindennapi.


Összetételében alkalmazkodik a korszerű és egészséges reformtáplálkozás követelményeihez. Mégis változatos, nem nélkülöz semmiféle alapanyagot, a húst, a zöldséget ugyanúgy tartalmazza, mint az édességeket. Álomszerű kakaslevesünk íze és zamata a nagymamád konyháját idézi. A vaslapon sült jércemell hecsedli szósszal és a pirított sonkás nudlival a világbajnok, ízletes reform konyha remeke. A mangós túrópalacsinta szinte lebeg a tányéron a finom vaníliás szósz felett!

Amennyiben a kérdésekre jól válaszolsz, és szerencsés vagy, mert bekerülsz a 10 kihúzott nyertes közé, akkor 2008. július 30-ig vendégül látunk egy 2 főre szóló 10.000,-ft értékű vacsorára!

Látogass el hozzánk! www.lizardetterem.hu

Címünk: 1092 Budapest, Ráday u. 16.

Asztalfoglalás: (1) 299 0702

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top