Nyereményjátékok

Élvezzük a nyarat – kullancsok és szúnyogok nélkül

A nyár nemcsak nekünk, hanem a kullancsoknak és a szúnyogoknak is kedvelt évszaka. Azért, hogy inkább a mi nyarunk legyen kellemes, és ne az övék, érdemes röviden áttekinteni, mit kell róluk tudni, és hasznos tippet is adunk, hogyan kerülhetjük el a kellemetlen találkozásokat.

Sokan nem tudják, hogy a kullancs nemcsak az erdőkben bukkan fel, hanem városi kertekben, parkokban is megjelenik, ruhán át is támad, emberre és állatra egyaránt.
Kilencféle betegséget terjeszt, ám védőoltás nem minden esetben létezik, ilyen pl. az igen veszélyes, ún. Lyme kór.

A szúnyogok főként egy nyáresti séta során válhatnak kellemetlen kísérőnkké. Számukra főként a testünkből kisugárzódó hő, illatanyagok és a kilélegzett szén-dioxid a vonzó, a kismamákat pedig kifejezetten szeretik. A csípést követő viszkető érzés mindenki számára ismerős…azonban elkerülhető!

 

Az Autan és az Off! termékcsalád hatékony védelmet nyújt mind a kullancsok, mind a szúnyogok ellen.

Az új Autan Protection Plus kullancsriasztó pumpás folyadék magas hatóanyag tartalmának köszönhetően (20% pikaridin) az aktív életmód kedvelői számára hasznos védekező eszköz: szúnyogok ellen 7 órás, kullancsok ellen akár 4 órás védelmet biztosít.

 

Az Off! száraz spray apró púderszerű szemcséinek köszönhetően kifejezetten az érzékeny bőrűeknek, kismamáknak és gyermekeknek (2 éves kortól) készült, csak úgy, mint az illat-, szinezék- és tartósítószermentes Off! rovarriasztó gél.

 

További információkat találhat a témáról a www.kullancsveszely.hu weboldalon.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top