Nyereményjátékok

Egy csésze szépség a Twinings-szal

A nyár közeledtével mindannyian nekilátunk testünk - lelkünk szépítéséhez. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, melyhez kitűnő társ egy csésze Twinings Zöld tea.

A Twinings család 1706 óta kínálja magas minőségi követelmények szerint készülő teaválasztékát. Ekkora tehető az első teaház megnyitása is.

A Twinings Zöld tea jótékony hatása

A zöld teában található fluorid erõsíti a fogzománcot és megerõsíti a fogakat, továbbá a zöld teáról kimutatták, hogy megelõzi a ráncosodást, C-vitamint is tartalmaz, antioxidáns hatásának köszönhetõen védi a bõrt a napsugárzás okozta ártalmak ellen.

Mielőtt azonban nekilátunk egy csésze zöld teához, ajánlott odafigyelni a zöld tea elkészítésére.

1. lépés: a Twinings zöld teát soha ne 100 °C-on forrázzuk le, várjunk kb 1-2 percet, amíg az picit visszahűl; 95 °C-ra, különben elvesznek az abban rejlő értékes hatóanyagok.

2. lépés: ha csak tehetjük – fogyasszuk ízesítés nélkül, hogy érezzük a zöld tea intenzitását.

A tea a legkülönbözõbb élethelyzetekben kínál egy kis lazítást, és új energiával tölt fel. A tein és a csersavak, mint a két legfontosabb hatóanyag gondoskodnak arról, hogy a tea nemcsak felfrissít, és szomjat olt, hanem el is lazít.

Kellemes teázást kívánunk a Twinings-szal!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top