Nyereményjátékok

MenDan Thermal Hotel**** & Aqualand Magyarország

A zalakarosi MenDan Thermal Hotel**** & Aqualand Magyarország első mosolygó wellness szállodája. A szálloda célja ugyanis, hogy mind vendége mosollyal az arcán távozzon az ott töltött pihenés után. Mit kínál ennek érdekében a szálloda? 162 szobája tágas, ízlésesen megtervezett, otthonos, ugyanakkor luxuskörülményeket nyújt, a pezsgő és csokoládé édes színeivel kényeztet, luxus superior és de luxe szobákban pedig pezsgőfürdő is fokozza az élvezetet.

Saját fürdőkomplexuma, az Aqualand, úszó-, termál, élmény-, pezsgő és gyermekmedencével, mediterrán pihenővel, élményzuhanyokkal és különleges szauna parkkal várja a vendégeket, akik kipróbálhatják a mézes, afrodiziákumos, sós vagy jeges szauna felöntéseket is.

 

De szombatonként keleti hangulatú fürdővarázs party is egyedi élmény: keleti hastáncosokkal, fényekkel és hangjátékkal. A szálloda lelke, a Mandara Wellness Resort, ahol több mint 30 féle hagyományos és egzotikus masszázs kényezteti az ínyenceket, többek között az illatos bambusz-, indiai mézes-, eredeti thai-, virágterápiás vagy MAU-RI módszerek is megtalálhatóak itt.

A többszörösen díjnyertes konyha remekeit a szálloda két éttermében szolgálják fel, ínyencségek és a magyar konyha egyaránt olyan remekeket kínál itt, mint a Portóival ízesített kacsamájmousse Tokaji Aszúban érlelt fokhagymás meggyel és pászkával vagy a lecsós borjúszűzérmék zalai krumpli lepénnyel.

 

Topáz szépségszalonban smink- és fodrászmesterek keze alatt professzionális test- és arckezelések, pedikűr, manikűr, szolárium minden egy helyen áll rendelkezésre. Egy makadámia dió test peeling aromafürdővel éppúgy a kínálat része, mint egy japán manikűr vagy trópusi vajpakolás.

A hotel különlegességei közé tartozik a sport és a szervezett programok tárháza. Itt a vendégek biztosan nem unatkoznak. A tibeti jóga, az aquafitness, a pilates éppúgy elérhető, mint a thera ball torna, a golfszimulátor vagy a nordic walking. Az animátorok kulturális, szórakoztató programokat, kirándulásokat szerveznek, a legkisebbek részére pedig külön gyermek-koordinátorok állnak rendelkezésre. A gyermekjátszóban egész napos kézműves és készségfejlesztő programok, játékok sokasága, csúszdák, mesefilmek várják, de a MenDan Dadus szolgáltatás akár az esti órákban is vállalja a lurkók felügyeletét a szobákban. A családosok számára további öröm, hogy 12 éves korig óriási kedvezményeket kínálnak a gyermekeknek.

 

A mosolygó szállodában mindenki megtalálja a teljes kikapcsolódást, amihez hozzájárul a kollégák kedvességes is, és a sok apró, ám nem elhanyagolható „fortély”: a 24 órás recepciószolgálat, a szobaszerviz, a bekészíttethető gyermekágy, a koktélbár, a pool bár, a kávézó, a édes helyben sütött süteménykínálat, a kerékpár kölcsönzési lehetőség, a rendkívüli tisztaság, a gyönyörű beltéri zöld környezet. www.wellnesshotelmendan.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top