nlc.hu
Nyereményjátékok
Ünnepi Cerbona müzliszeletek

Ünnepi Cerbona müzliszeletek

Azok a boldog szép napok... idézhetjük fel magunkban a Beatrice 1988-as mai napig örök slágerét...

Mindenkiben nosztalgiát ébreszt ez a dátum, valamiért fontos, emlékezetes. A hölgyek még puffos szoknyában jártak, deréknál széles övvel, harsány mintás felsőkkel, kiegészítőkkel. Akkor jött divatba a dauer, és a Vincze Lilla nevével fémjelzett kreppelt hajkorona.

Az urak Ayrton Senna-nak szurkoltak, aki élete első Forma 1-es világbajnoki címét nyerte el ebben az évben.

Ebben az évben Magyarország 11 aranyéremmel zárta a XXIV. nyári olimpiai játékokat Szöulban, amelyekből egyet birkózás, kettőt kajak-kenu, kettőt öttusa, egyet torna, négyet úszás és egyet vívás sportágakban szereztünk. Egy ország izgulta végig Egerszegi Krisztina olimpiai versenyszámát, és kiáltott fel örömében Vitray Tamással együtt.

1988-ban Pécsett megszületett az első magyar lombikbébi. Budapesten a Régiposta utcában, ebben az évben álltak kígyózó sorok az első amerikai gyorsétterem előtt.

Napi mozgásigényünket nem spinning-el vezettük le, s ekkor még az egészségtudatos táplálkozással is ritkán találkoztunk, senki nem riogatott minket a koleszterinszintünkkel. 1988-ban a reggeli tányérba még ritkán került rostban gazdag gabonapehely vagy müzli. A Cerbona azonban már ebben az évben megkezdte, e hazánkban még újszerű termékek gyártását.

Mára a 20 éves Cerbona márka egybeforrt a müzliszelet szóval, és az egészségtudatos táplálkozással.

 

 

Élelmi rostban gazdag müzliszeletek, fitt reggeli pelyhek, gyermekpelyhek, müzlik, tojásos- és durum tészták jelzik kilométer kőként e hazai márka útját.

20 éves a Cerbona! Halász Judit 1988-as slágerével kívánunk Boldog Születésnapot az ünnepeltnek!

Most az ünnepelt ajándékoz! Keresd a boltok polcain a 20%-kal nagyobb ünnepi Cerbona müzliszeleteket!

 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top