nlc.hu
Nyereményjátékok
99 csirke- és pulykaétel

99 csirke- és pulykaétel

“Amikor bő húsz évvel ezelőtt megjelent a 99 Szárnyasétel, magam is azt hittem, hogy kimerítettem a témát. Aztán vagy tíz éve ráébredtem, hogy korántsem! Így született meg a 99 Könnyű húsétel című könyvünk a fehér húsú szárnyasokról, azaz csirke- és pulykaételekről. Most pedig, újabb tizenév múltán, úgy gondoltam, itt az idő, hogy megigazítsuk, kissé átdolgozzuk és újra kiadjuk ezt a nagy sikerű, sokaknak hiányzó könyvünket. A képek-receptek egy részét megújítottuk-kicseréltük. Feltüntettük az elkészítési időt és az ételek energiatartalmát.

Változatlanul nagy fontosságot tulajdonítunk az egészséges(ebb) táplálkozásnak. Nincs könnyű dolga annak, aki a családban magára vállalja a főzés gondját, sok szempontot kell figyelembe vennie. Annyit mindenképpen megtehetünk, hogy egy kicsit jobban odafigyelünk arra, mi kerül a fazékba. Sarkalatos pont a hús, amelyet nagyon szeret a magyar ember: így általában kevesebbet kellene fogyasztanunk belőle, azt is körültekintő bölcsességgel, előnyben részesítve a halakat és a sovány fehér húsokat, elsősorban a csirkét és a pulykát. Ebben segít ez a könyv.”

Lajos Mari

Ára: 2200 Ft

ISBN 978-963-9710-28-3
Terjedelem: 72 oldal
Méret: 195*279 mm
Kötés: keménytáblás

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top