nlc.hu
Nyereményjátékok
Kuponőrület az Interneten

Kuponőrület az Interneten

Szeretnél olcsóbban vásárolni? Szeretnél speciális kedvezményekhez hozzájutni, amiket sehol máshol nem találsz meg?

Ezt mind megtalálhatod a www.napiakciok.hu internetes portálon, ahol a kuponoké a főszerep.

Hazánkban is egyre népszerűbb a vásárlási kuponok használata, mely a nyugati országokban évek, sőt van ahol évtizedek óta nagyon sikeresen működnek a piacon.

Az Egyesült Államokban szerzett tapasztalatok alapján, ennek a vásárlási szokásnak a támogatására indult el 2008 május végén a www.napiakciok.hu internetes portál, amely már most a vártnál is nagyobb sikereknek örvend, mivel mind a felhasználók, mind a kuponokat kibocsátó cégek részéről nagyon praktikus.

Az oldalon megjelenő akciós kuponokat a felhasználók az oldalról kinyomtathatják, vagy SMS-ben ingyenesen lekérhetik a telefonjukra és vásárláskor ezek bemutatása után részesülnek a hirdetett akcióban az adott üzletekben.

A kupon megjelenése kinyomtatás előtt:

Webáruházak esetén a kuponhoz tartozó kuponkódot kell vásárláskor a megadott helyre beírni (általában a megjegyzés rovatba), hogy részesülhessünk a kedvezményekből. További információért a kuponok használatáról kattints ide.

Marketing szempontból nem véletlen, hogy a kuponok használata az egyik leghatékonyabb hirdetési forma, hiszen pontos visszacsatolást kapunk a promóció eredményességéről, a vásárlók pedig az internet jóvoltából a nap 24 órájában bármikor hozzájuthatnak kedvenc kuponjaikhoz teljesen ingyenesen.

Az USA-ban 1995-ben jelentek meg az első kuponok az interneten és azóta is fontos szerepet töltenek be a fogyasztói társadalomban. Statisztikák szerint Pl. az USA-ban az emberek 79%-a használ kuponokat vásárláskor.

A www.napiakciok.hu oldalon is a kezdetektől fogva világhírű márkák forgalmazói csatlakoztak a remek kezdeményezéshez és már több nagy bevásárlóközpont számos üzlete és több webáruház is kínálja kedvezményes kuponjait a felhasználók számára, melyek hétről hétre frissülnek, változnak.

Olyan nevek sorakoztak föl, mint Pl.: Nike, Peppe Jeans, Devergo, PlayersOutlet, Borgo, Broadway, Lee/Wrangler és sorolhatnánk.

Ahogy az már a nyári, kezdeti időszakban is bebizonyosodott, hazánkban is előszeretettel használják az internetről kinyomtatott kedvezményes kuponokat. Mindezenáltal a www.napiakciok.hu csapatának célja, hogy a tervek szerint haladva tovább, egyéb témakörökön belül is lehetőséget adjon mind a felhasználóknak, mind pedig a hirdetőknek, hogy éljenek a kuponok adta lehetőségekkel. Például szálláshelyek tekintetében, egyre több hotel és szálloda is ajánlja akciós kuponjait a portálon keresztül. Klikk ide:

Aktuális játékunkon az alábbi nyereményeket sorsoljuk ki:


10 db
Nike vásárlási utalvány egyenként 5 000 Ft értékben a Nike Factory Store (Biatorbágy-Premier Outlets Center) felajánlásával

 


4db Devergo vásárlási utalvány egyenként 5 000 Ft értékben a Devergo (Biatorbágy-Premier Outlets Center) felajánlásával


3db Pepe Jeans vásárlási utalvány egyenként 5 000 Ft értékben a Pepe Jeans (Biatorbágy-Premier Outlets Center) felajánlásával

3 db Lee/Wrangler vásárlási utalvány egyenként 5 000 Ft értékben a Lee/Wrangler felajánlásával.


3 csomag R-med Fit-Ball + Fitness DVD a www.r-med.hu webáruház felajánlásával

 

Értéke: 5000 Ft/csomag

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top