Nyereményjátékok

Illatok, amelyek soha nem mennek a divatból (X)

Cikkünkből olyan fantasztikus parfümöket ismerhetsz meg, amelyek örökérvényűek. Tarts velünk!

Davidoff Cool Water Woman EDT – már 200 ml kiszerelésben is!

A Cool Water Woman, a férfi változat sikerét lovagolja meg, amely az utóbbi évek legmagasabb eladási mutatóit produkálta Európában. Intenzívebb és gazdagabb, mint elődei, a Davidoff Cool Water érzéki, misztikus és csábító.

Fej illat:
Üde és friss: Benne a tenger és a gyümölcs ellensúlyozza a mandarint és a fűszereket.

Szív illat:
A jázmin, magnólia, rózsa, viola képviselik az illat szívét.

Alap illat:
Itt a kakaóbab, a kókusztej, az ámbra és a vanília dominál.

Kinek ajánljuk?
Azoknak, akik maguk köré akarják varázsolni a nyári tengerpart érzését. Higgadt vizes jegyek keverednek a megfoghatatlan ózonnal, valamint az ananász, dinnye, fekete ribizli és birs gyümölcsösségével. Vízililiom, galagonya, gyöngyvirág és jázmin adja a légiesen áttetsző virágos árnyalatot, amely lágyan keveredik a vetiver gyökér és a szantálfa illatával, majd mindezt megkornázza az őszibarack és a szeder mámorító illata.

 

Davidoff Cool Water Man EDT – már 200 ml kiszerelésben is!
A nyolcvanas-kilencvenes évek nagy slágere. A Cool Water egyszerű, friss, mégis maradandó illata miatt vált népszerűvé a vásárlók körében. Nem tolakodó, kellemesen kimunkált illat.
Számos férfitípust vonz magához: lezsert, intellektuálist, időset, fiatalt, vagy éppen a sportosat.
A Cool Water gyümölcsös jegyekből álló illat újrafogalmazása, az új frissesség, azaz “nouvelle fraîcheur” képviselője. Számtalan mai férfi parfüm alapszik a Cool Water illatán.

Nyugodt vizes jegy, amelyet menta és zöld árnyalatok élénkítenek és koriander fűszerez. A virágos narancsvirágolaj-esszencia és a muskátli alapú szívjegyek jellegzetesen korszerű és férfias illatot eredményeznek. Az alapjegy cédrus és tölgymoha, amelynek illatát pézsma színesíti.

Elizabeth Arden 5th Avenue EDP
Telt, egzotikus zöld virágos illat fehér tubarózsával. Lágyságát a cédrus fa illatjegye és egy leheletnyi pézsma adja.

 

 

 

Lacoste Pour Femme EDP
A Lacoste pour Femme csodálatosan nőies, energikus, sugárzó illat. Egyszerű és modern, már az első benyomás nagyon kellemes, egzotikus és fűszeres. Olyan nők illata, akik az életet kalandvágyó lélekkel és jókedvű hozzáállással élik. A Lacoste pour Femme egy pillanatra körberepít bennünket kontinensünkön és szinte érezzük, hogy egy gyönyörű kis illatozó virág része vagyunk.

 

Hugo Boss Deep Red EDP
A Hugo Deep Red a felszabadult, modern, fesztelen és szexi nő számára készült, aki egyszerre szép és megközelíthető. A határozott és provokatív illat olyan nők kedvére való, akik tudják, mit akarnak és semmi nem riasztja őket vissza attól, hogy amire vágynak, azt megszerezzék.

Vitalitás és kacérság találkozik ebben a rafinált és extravagáns parfümben. Gyümölcsös illat, egyszersmind virágos és érzéki. Fekete ribizli, körte, mandarin és vérnarancs üdítő harmóniájával indít ez a parfüm. Az étvágygerjesztő kezdést gyömbérvirág, frézia, pittosporum és hibiszkuszmag követi. A fás és érzéki alapillat szantálfa, kaliforniai cédrus, vanília, cashmeran és pézsma keveredése.

Bvlgari AQVA Pour Homme EDT
A narancsvirág friss jegyeivel rendelkező Aqva kezdeti illata később kettéválik, a szívében tengerifű, és tengervíz jegyei szantállal keverednek.

Zamatos alapjegyei a fák és az ásványi ámbrának köszönhetően élénken férfiasak.

 

 

Carolina Herrera 212 Women EDT W
Carolina Herrera 212 Women egy mágikus illat amit New York inspirált. A 212-es szám Manhattan telefonos körzetszáma. A Carolina Herrera 212 Women, éppúgy mint Manhattan, a kultúrákat és stílusokat keveri magában, megismételhetetlen az atmoszférája, csupa meglepetés az új és váratlan élményektől amit ez a mágikus illat magában hordoz.

 

 


Hugo Boss Boss No.6 EDT

Hugo Boss Boss a valódi férfiak számára készült. Alapjegyét a fatónusok határozzák meg. Az illat édes fahéj és csábító bergamott keverékével indít, amely fokozatosan átörvénylik a szív illatba, a geránium, a moha és a szegfűszeg elegyébe.

 

 

Tetszenek a parfümök? Látogass el a www.iparfumeria.hu oldalra, ahol még több illattal találkozhatsz, és meg is vásárolhatod a neked tetszőt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top