nlc.hu
Nyereményjátékok
Millennium, az évezred wellnesse

Millennium, az évezred wellnesse

Edzettél már evezőpadon, amelyben tényleg víz van, miközben a Citadellában gyönyörködsz? Ha nem, akkor most kipróbálhatod Európa legmodernebb fitness-wellness központjában, a Millenniumban.

Persze nemcsak az evezőt húzhatod a Duna-parti „MW-ben”, hanem az amerikai Life-Fitness kardió gépekkel formálhatod izmaidat. Az unalmas taposógép már a múlté. Hozd magaddal ipod-odat, nézd a plazmaképernyőn kedvenc filmed, vagy hallgasd a saját zenéd, miközben égeted a zsírt.

Ha a napi stressz után inkább nyugalomra és meditációra vágysz, akkor a jógateremben megleled a testi és mentális felüdülést.

 

Ám az aerob sportok nem csak nőknek valók. A kick-boksz aerobic igazi harcost csinál belőled pár héten belül, bármelyik nemet is képviseled. Hatására tűnik a pocak (ha van) és jelentősen nő a mozgáskoordináció. És melyik lány ne örülne, ha párja elkíséri őt a napi edzésére? Legyen a sport is egy közös program szerelmünkkel.

 

Az edzés nem egyfajta „szükséges szenvedés”, főleg ilyen szép környezetben, hanem élmény, egészségmegőrzés, testépítés és wellness. Az utóbbit szolgálja a három szauna kabin, a gőzfürdő és a jakuzzi. Itt izmaid kipihenhetik a jól végzett edzés fáradalmait és erősítheted immunrendszeredet. Ha rendszeresen szaunázol, a téli megfázás esélyét minimalizálod, szervezetedből távoznak a „méreganyagok”, bőröd szebbé, feszesebbé válik. Őszintén, kell ennél több? Na ugye. Gyere le, próbáld ki ezt az egyedülálló létesítményt és ezzel már megtetted az első lépést egy új, egészséges életstílus felé.

Millennium Wellness

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 8.
A Nemzeti Színház mellett, a Duna-parton.

Tel.: 1/815-5600, 30/521-8800
www.millenniumwellness.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top