nlc.hu
Nyereményjátékok
A TESCO MÉG A TAVALYINÁL IS OLCSÓBB!

A TESCO MÉG A TAVALYINÁL IS OLCSÓBB!

Arról ábrándozol, hogy idén is a tavalyi árakon vásárolgatsz? A Tesco még tovább megy: segít Neked, hogy ennél is kedvezőbben juss hozzá több száz termékéhez! Az árakat ugyanis a tavalyinál is kisebbre szabták!

Meglepő, de itt 2009-ben többet ér a pénzed!

 
Neked is fejtörést okoz, hogyan gazdálkodhatnál okosabban? Bizony, nincs könnyű helyzetben manapság az, aki a lehető legtöbbet akarja kihozni a pénzéből. Különösen nehéz úgy megtervezni a háztartásunk költségeit, hogy annyi pénzből is „kijöjjünk”, mint 2008-ban.

 

Az pedig, hogy akár ennél kevesebbet kellene költenünk 2009-ben, hihetetlennek tűnik. Pedig a Tesco üzleteiben épp ezt fogod tapasztalni: több száz különböző terméket érhetsz el még a tavalyinál is kedvezőbb árfekvésben!


Több száz termék olcsóbban!

A háztartásod költségeinek tervezgetését az is megkönnyíti, hogy a kedvező árak a Tesco termékpalettájának szinte valamennyi területére jellemzőek.
A tavalyinál is olcsóbban vásárolhatsz a polcokon megjelölt termékeket, többek között pékárukat, zöldségeket, gyümölcsöket, egyéb frisstermékeket, testápolási cikkeket, tisztítószereket, állateledeleket, alkoholos italokat.

Nincs más hátra tehát, mint hogy személyesen is meggyőződj arról a hipermarketekben, hogy milyen lehetőségek várnak Rád!

 

További információt a www.tesco.hu oldalon találsz!

 
Tudtad… a Tesco-ról?

Tudtad, hogy a Tesco Magyarország legnagyobb hipermarket kereskedelmi lánca és második legnagyobb brit befektetője? Hogy 14 éve van jelen hazánkban, több, mint 90 hipermarketet nyitott, s mára piacvezetőként több mint két és félmillió vásárlót szolgál ki minden héten?

A Tesco több nemes ügy elkötelezett támogatója is. A Tesco 2003-ban indította „Az év támogatottja” programját, a 2008-9 évben, immár a Procter&Gamble vállalattal közösen, az Ability Park-ot támogatva fogyatékos emberek társadalmi beilleszkedésének elősegítését tűzte ki célul

A Tesco elkötelezett a környezet védelme mellett. Folyamatosan szaporodik zöld áruházainak száma, mind az újonnan épült üzletek, mind a régiek átalakításával korszerű környezetbarát, energiatakarékos módszereket valósít meg (geotermikus energia, zöldtető, napkövető napkollektor használata, hűtő-fűtő közegek energiájának visszanyerése, stb.).

A Tesco célja, hogy 2020-ra a felére csökkenti épületeinek károsanyag-kibocsátását a 2006-os bázisévhez képest. Magyarországon elsőként vezette be száz százalékban lebomló bevásárlótáskáit, sőt visszaváltható „örökzöld” táskák is elérhetőek a pénztáraknál, melyeket csak egyszer kell megvásárolni. A „zöld iroda” szemléletmód szerint működnek központi irodái.

 

Az áruházláncról bővebben a www.tesco.hu, környezetvédelmi eredményeiről az ecotesco.hu weboldalon található bővebb tájékoztatás.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top