nlc.hu
Nyereményjátékok
MenDan Thermal Hotel**** & Aqualand, Zalakaros

MenDan Thermal Hotel**** & Aqualand, Zalakaros

Van még egyáltalán különbség a sok wellness szálloda között? A MenDan Thermal Hotel nem szobákat, hanem igazi spa menedéket, nem wellness szolgáltatásokat, hanem vidámságot és felüdülést, nem csomagokat, hanem életérzést kínál Vendégeinek - innen a szlogen: "a mosoly négy csillaga".

Mit jelent ez a gyakorlatban?

A szálloda évről évre törekszik arra, hogy kínálatát minél tovább fejlessze.

A 320 négyzetméteres saját fürdőkomplexum úszó-, élmény-, pezsgő- és termál medencével, szauna szigettel, élményzuhanyokkal örvendezteti meg a látogatókat – újdonságként pedig különleges szauna show-kat kínál, ahol szauna mester vezetésével mézes, sörös, joghurtos, jeges, sós, gyümölcsös, vaníliás, csokoládés, afrodiziákum és még megannyi felöntést próbálhatnak ki az ínyencek.

Mandara Wellness Resort, a szálloda spa központja már eddig is több mint 30 féle masszázst kínált és különféle gyógykezeléseket, ez a kínálat Thaiföldről érkező, az évszázados technikákat jól ismerő masszőrökkel, továbbá a polinéz MA-URI masszázst Új-Zélandon felfedező masszőrrel egészült ki. A hotel rengeteg sport és szórakozási lehetőséget kínál kicsiknek és nagyoknak: 24 órás MenDan dada, gyermek játszóház folyamatos programokkal, Nordic Walking, streching, pilates, vízi aerobik, jóga csak pár ízelítő a teljes palettáról. Ha valaki szabadtéri vagy egyéb programokra vágyik a vendégszolgálat munkatársai kirándulásokat, borkóstolót, operett estet ajánlanak.

A szálloda két étterme által kínált egzotikus és hagyományos étel és ital választék évek óta a vendégek nagy kedvence, mely a koktélbár, pool bár és a kávézó finomságaival egészül ki.

A legújabb gourmet meglepetés a szálloda részéről a megújult Zafír étteremben működő látványkonyha – ahol az ízek és illatok harmóniáját tovább fokozza a Vendégek szeme előtt készülő fogások. A Szépségszalonban exkluzív termékekkel végzett test- és arckezelések sora folyamatosan bővül és változik, az idei év slágere az amazóniai esőerdő alapanyagiból készült termékek és ezekkel végzett kezelések.

A szolárium, fodrászat, aromafürdő, manikűr, pedikűr és kozmetika mellett pedig már lehetőség van a Passaud-Anti Ageing bőrmegújító és fiatalító lézeres kezelések igénybe vételére is. Mindehhez a fantasztikus kínálathoz a hátteret a csodálatos, otthonos hangulatot sugárzó, csokoládé és pezsgő színű szobák, a zöld növényekkel zsúfolt átriumok, a hangulatos és ízléses sarkok adják.

Látogass el Te is a mosoly négy csillagába, ahonnan egy egyedülálló wellness élménnyel távozhatsz.

 

Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top