Nyereményjátékok

Még nagyobb vízfelület a Kolpingban!

A Kolping Hotel az elmúlt években a tartalmas pihenésre vágyó családok első számú kedvence lett, és ez nem véletlen. Itt 13 éve azon dolgozunk, hogy a kisbabától a nagymamáig a család minden tagjának élménydús kikapcsolódási lehetőséget biztosítsunk egész évben.

Itt nem látsz unatkozó gyereket! Az ország legnagyobb szállodai játszóházában, Bobóországban folyamatosan lekötjük az örökmozgókat.

És amíg a több száz négyzetméteres játékbirodalomban gyermekedre szakképzett munkatársaink vigyáznak, addig te is pihenhetsz egy kicsit: egy kellemes masszázs, lazítás a szaunában, vagy akár csak egy meghitt beszélgetés, amire már olyan régen volt idő.

 

Még több romantika a szülőknek!

Csend, nyugalom, feltöltődés. A mozgalmas családi programok közben jól esik egy kicsit megpihenni. Fedett fürdőnket ezért most egy új épületszárnnyal bővítettük ki, ahol minden a relaxálásról szól!

Az aktív pihenés szerelmesei új úszómedencénkben vezethetik le a munkahelyi feszültséget, és termálvizes élménymedencénkben pihentethetik fáradt izmaikat. A teljes kikapcsolódásról pedig a kényelmes pihenőterek, valamint a szauna, gőzfürdő és infraszauna gondoskodnak.

Amint lemegy a nap, az uszoda varázslatos hangulatot ölt. Romantikus fények, víz alatti pihentető hangjáték, és csak ti ketten összebújva…


Vizes családi kalandok a közös élményekért!

Családi fürdőnkben az élmény- és gyerekmedence természetesen továbbra is a családi kalandok egyik fő színtere marad, ahol szabad a fröcsölés, pancsolás és még egy kis hangoskodás is! Baba-mama és családi szaunáinkban az egész család együtt lazíthat. És ha elfáradtak az apróságok nem kell messzire menni, baba-mama pihenőnkben szunyókálhatnak egy kicsit. Sőt! Akár apa és anya is csatlakozhat!

 

Próbáld ki újdonságainkat az elsők között!

Egy gyors döntéssel most több ezer forintot nyerhetsz!

2009.03.15-27. Családbarát LAST MINUTE márciusban>>>

2009.04.05-09. Előhúsvéti akció! >>>

 

Még 3 ok, hogy tavasszal útnak induljatok!

Most családi pihenés közben még több ingyenes programon vehetsz részt:

 

Kérj személyre szabott árajánlatot most! >>>

 

Részletekért és további akciókért látogass el honlapunkra: www.kolping.hotel.hu

Tel: 83/344-143, E-mail: sales@kolping.hotel.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top