Nyereményjátékok

Cicaeledel

"Nálunk az úgy volt, hogy hónapokig bizonygattam a fiúknak - párom + kölök :) -, hogy nekem igenis lesz egy Gombóc nevű cicám. Azt mondták, hogy persze-persze... aztán megnyugtatásul kaptam egy cicahatározó képes kézikönyvet... és egyszer csak egy hideg novemberi napon a 4 sávos út kellős közepén ott ült egy csöpp fekete cicu... muszáj volt megmenteni. Na, ő Gombóc :)"

– Gannie, Whiskas® Klub tag

Az ilyen, és ehhez hasonló történetek teszik szebbé, széppé ezt a világot. Ez az emberség, ami a kóborló cicáknak meleg otthont, az állatbarátoknak pedig szerető társat ad.

Erre az emberségre és állatszeretetre épül a Whiskas® Klub is, amely a cicatartók számára egy olyan közösséget jelent, ahol megismerkedhetnek egymással, megoszthatják egymással gondolataikat, kérdéseiket és a fentiekhez hasonló történeteiket.

Amennyiben Te is elkötelezett rajongója vagy a négylábú apróságoknak, látogass el a www.whiskas.hu weboldalra és regisztrálj a Whiskas® Klubba, ahol számos meglepetés vár Rád! A klub tagjaként:

  • csatlakozhatsz közösségekhez, ahol az Veled hasonló érdeklődésű cicatartókkal ismerkedhetsz,
  • fórumozhatsz, ahol megoszthatod gondolataidat a többiekkel,
  • kérdezhetsz a Whiskas® állatorvosától, aki segít Neked, ha baj van, vagy ha kérdésed lenne,
  • a „Cicát szeretnék” hirdetési rendszer segítségével örökbe adhatod született kiscicáid, vagy megtalálhatjod álmaid kedvencét,
  • rengeteg hasznos információt találhatsz a cikkek között, melyek segíthetnek a sokszor nehéz feladatot jelentő cicatartás során,
  • a „Sztárpár” menüpontunkban található interjúkból megtudhatod, hogyan élnek cicabarát sztárjaink és kedvenceik.

Cicaeledel

 

Sőt! Ha most regisztrálsz a Whiskas® Klubba, akkor egy nyereményjátékon is részt veszel, mellyel megnyerheted az 50 db fél évre elegendő Whiskas® jutalomfalatokat tartalmazó ajándékcsomag egyikét!

Gyere el, regisztrálj Te is a Whiskas® Klubba és csatlakozz a cicarajongók táborához!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top