nlc.hu
Nyereményjátékok
Kiscica ajándékcsomag

Kiscica ajándékcsomag

"Nálunk az úgy volt, hogy hónapokig bizonygattam a fiúknak - párom + kölök :) -, hogy nekem igenis lesz egy Gombóc nevű cicám. Azt mondták, hogy persze-persze... aztán megnyugtatásul kaptam egy cicahatározó képes kézikönyvet... és egyszer csak egy hideg novemberi napon a 4 sávos út kellős közepén ott ült egy csöpp fekete cicu... muszáj volt megmenteni. Na, ő Gombóc :)" - Gannie, Whiskas® Klub tag

Az ilyen, és ehhez hasonló történetek teszik szebbé, széppé ezt a világot. Ez az emberség, ami a kóborló cicáknak meleg otthont, az állatbarátoknak pedig szerető társat ad.

Erre az emberségre és állatszeretetre épül a Whiskas® Klub is, amely a cicatartók számára egy olyan közösséget jelent, ahol megismerkedhetnek egymással, megoszthatják egymással gondolataikat, kérdéseiket és a fentiekhez hasonló történeteiket.

Amennyiben Ön is elkötelezett rajongója a négylábú apróságoknak, látogasson el a www.whiskas.hu weboldalra és regisztráljon a Whiskas® Klubba, ahol számos meglepetés várja Önt! A klub tagjaként:

  • Kiscica ajándékcsomagcsatlakozhat közösségekhez, ahol az Önnel hasonló érdeklődésű cicatartókkal ismerkedhet,
  • fórumozhat, ahol megoszthatja gondolatait a többiekkel,
  • kérdezhet a Whiskas® állatorvosától, aki segít Önnek, ha baj van, vagy ha kérdése lenne, a „Cicát szeretnék” hirdetési rendszer segítségével örökbe adhatja született kiscicáit, vagy megtalálhatja álmai kedvencét, rengeteg hasznos információt találhat a cikkek között, melyek segíthetik Önt a sokszor nehéz feladatot jelentő cicatartás során, a „Sztárpár” menüpontunkban található interjúkból megtudhatja, hogyan élnek cicabarát sztárjaink és kedvenceik.

Sőt! Ha most regisztrál a Whiskas® Klubba kiscica tulajdonosként, akkor egy ajándékcsomaggal lehet gazdagabb!

Jöjjön el, regisztráljon Ön is a Whiskas® Klubba és csatlakozzon a cicarajongók táborához!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top