nlc.hu
Nyereményjátékok
Válts gázszolgáltatót az interneten!

Válts gázszolgáltatót az interneten!

Ha olcsóbban szeretnéd kapni a gázt, ha megbízható szolgáltatót akarsz, de ha mindezekért nem szeretnél órákig sorba állni, akkor válaszd a gas.hu-t, a közép-európai régió egyetlen internetes gáz-szerződéskötési portálját.

Váltsál gázszolgáltatót az interneten!Továbbra is hódit a gas.hu! Az EMFESZ által kínált olcsóbb gázszolgáltatás rendkívül népszerű az egész országban. Mióta a gas.hu termék megjelent a piacon, több tízezren kötöttek vele szerződést.

A gas.hu számtalan olyan előnnyel rendelkezik, ami miatt az egész régió legnépszerűbb szerződéskötési portálja. A legfontosabb ezek közül, hogy mikor úgy döntesz, otthagyod az eddigi gázszolgáltatódat és átszerződsz a jóval olcsóbb szolgáltatást kínáló EMFESZ-hez, mindent negyed óra alatt elintézhetsz.

Vége a soroknak!

Nem kell sorba állnod a régi szolgáltatód ügyfélszolgálatánál, nem kell papírok tömkelegét a táskádba gyűrnöd, vagy idegeskedned a lassú ügyintézés miatt. A világháló segítségével a gas.hu oldalon negyed óra alatt még akkor is megkötheted az új szerződést, ha nem vagy tapasztalt internetező.

Fontos tudnod, hogy a gas.hu csapata elintézi helyetted a régi szolgáltatóddal való szerződés felbontását, csupán az ügyfélszámodra van szükséged. Az új szerződés megkötése is rendkívül egyszerű. Mindezek egyetlen forintodba sem kerülnek: a szerződéskötéssel kapcsolatos minden költséget az EMFESZ áll.

Miért éri meg ez nekem?

A gas.hu árai magyarországi viszonylatban rendkívül versenyképesek. Ha úgy döntesz, a gas.hu-val kötsz szerződést, akkor éves viszonylatban egy havi gázszámládat takaríthatod meg. Ez olyan ajánlat, amit nehezen lehet visszautasítani. És nem csak lakossági fogyasztók, de kis- és középvállalatok, önkormányzatok, társasházak és egyéb intézmények is igénybe vehetik a szolgáltatást.

Aki létrehozta

Váltsál gázszolgáltatót az interneten!A gas.hu az EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft legnépszerűbb terméke. A cég Magyarország 300 legjelentősebb ipari intézményét látja el földgázzal.

Mint az ország 36. legnagyobb vállalata, szerződésben van számtalan önkormányzattal illetve távhőszolgáltató vállalattal, utóbbiak jelenleg is több mint 100.000 háztartás ellátását garantálják.

Az EMFESZ a földgáz belföldi szabadpiaci forgalmának hetven százalékát biztosítja.

A gázkrízis alatt a cég munkatársai megfeszített munkában, professzionálisan végezték feladatukat: a visszajelzések egybehangzóan azt mondják, kiválóan teljesített. Az EMFESZ megérdemelten Magyarország egyik legmegbízhatóbb gázszolgáltatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top