Nyereményjátékok

Eredeti nyári csobbanás a Danubius szállodáiban

Nyáron mi mást lehet tenni, mint hogy minden lehetséges eszközzel próbálunk a meleg ellen védekezni. És mint tudjuk, a víz az egyik leghatékonyabb módja, akár az elfogyasztott ásványvíz, akár a hűst adó hideg pára, vagy a csobbanásra hívogató hatalmas medence formájában.

Eredeti nyári csobbanás a Danubius szállodáibanHa időnk engedi, akkor mi az utóbbira szavazunk. Ha megteheted, szakadj ki egy kicsit a hétköznapokból, és utazz vidékre!

Eredeti nyári csobbanás néven indította el idei frissítő kampányát a
Danubius Hotels Group, melyet a nyugat-magyarországi Health Spa Resort szállodákban vehetsz igénybe. A csomagajánlatban szerepel, hogy három éjszaka áráért ajándékba kaphatsz egy negyediket, ami igazán hívogató ajánlat a rekkenő hőségben.

Hévízen két szálloda közül választhatsz. A Danubius Health Spa Resort Hévíz****superior, mely festői környezetben, csupán 5 perc sétára fekszik a termáltótól, ideális hely a gyógyulásra, kikapcsolódásra, a kényeztető wellness és szépségprogramokhoz. Felejthetetlen élményt nyújt a hatalmas élménymedence, víz alatti zenével, esténként fényjátékkal. A Danubius Health Spa Resort Aqua****, Hévíz első „all inclusive” wellness és gyógyszállodája, ahol a kényeztető wellness pihenés mellett ínycsiklandó gasztronómiai kínálat vár Rád. A gyermekek önfeledt szórakozását játszószoba, játszótér, pancsoló és számtalan program szavatolja.

Eredeti nyári csobbanás a Danubius szállodáiban

Bükfürdőn egyedülálló sportolási lehetőségekkel, páratlan wellness ajánlatokkal, élményfürdőzéssel és animációval várja a kicsiket és nagyokat a Danubius Health Spa Resort Bük****.

Sárváron, a 9 hektáros arborétum gyönyörű környezetében kényeztető kezelésekben, frissítő fürdőzésben, hangulatos pihenésben lehet részed a Danubius Health Spa Resort Sárvár**** szállodában.

Látogasd meg weboldalunkat: www.danubiushotels.hu-t vagy a www.csobbanas.hut, és foglald le szállásodat most!

Kellemes pihenést! És ha jól érezted magad, legyél a törzsvendégünk!

A Danubius EuroPoints törzsvendég program keretében a tagok a Danubius szállodákban elköltött összeg után gyűjtött pontjaikat újabb szállodai szolgáltatásokra válthatják be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top