nlc.hu
Nyereményjátékok
A Bulgari bemutatja: Jasmin Noir Eau de Toilette

A Bulgari bemutatja: Jasmin Noir Eau de Toilette

A Jasmin Noir Eau de Toilette, az ismert olasz ékszergyártó fontos értékeit kifejező legújabb illat mostantól új változatban is elérhető az áttetsző, finoman könnyed illatokat kedvelő hölgyek számára.

Az Eau de Toilette verzió néhány frissebb, sugárzóbb jeggyel egészítette ki a Jasmin Noir fő jellemzőit. Ebben a csábító és újszerű eau de toilette-ben a lótuszvirág, a csillogó fanedv, az indonézjázmin-kivonat és a fehér pézsma játssza a főszerepet.

A két neves Parfumeur, Carlos Benaïm és Sophie Labbé ismét pazar kombinációt hozott létre az egymást kiegészítő, izgalmas kettősségekből. A Jasmin Noir Eau de Toilette a csillogó fanedv vibrálóan élénk jegyeinek és a lótuszvirág leheletfinom esszenciájának találkozásával indít. A női tisztaság és kecsesség jelképének számító lótuszvirág a hajnalt várja, hogy felkínálkozhasson a napsugárnak: csábító aromája frissességet és ragyogást kölcsönöz az illatnak.

A Jasmin Noir Eau de Toilette lelke az indonézjázmin-kivonat diszkrét, érzéki jegyeinek köszönheti belső tüzét. A jázmin legfőbb jellegzetessége az aromája: ez a hófehér, áttetsző virág hajnalban friss, könnyed illatot áraszt. Dél körül a narancsvirágot idéző citrusaroma veszi át a főszerepet, az est leszálltával pedig, amikor a virág kelyhe bezárul, meleg és csábító illatanyagok töltik be körülötte a levegőt. Ebben az új illatkompozícióban a jázmin a könnyedebbik oldalát mutatva a hajnal üde jegyeivel hódít. Mindennapi használatra alkalmas, viselőjét lágyan beburkoló illatkombináció ez, melynek zárójegyeit a fehér pézsma teszi ellenállhatatlanul érzékivé.

A Bulgari bemutatja: Jasmin Noir Eau de Toilette

 

A Jasmin Noir Eau de Toilette megőrizte a Jasmine Noir fő esztétikai jellemzőit, ám azokat olyan kristálytiszta nüanszokkal gazdagította, melyek még jobban kiemelik az eredeti változat tiszta és könnyed karakterét. Rafinált, ragyogóan áttetsző illatjegyek váltakoznak benne az arany és a fekete intenzív árnyalataival, ami megint csak ennek az illatnak a csábító kettősségét hangsúlyozza. Az üveg kupakját és a külső csomagolást is az emblémába gravírozott, kettős Bvlgari-Bvlgari logó díszíti.

A Jasmin Noir Eau de Toilette 30 ml-es, 50 ml-es és 100 ml-es változatban kapható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top