Nyereményjátékok

Hewa háztartási csomagolóanyagok

Vagy bárhol máshol, ha háztartásról beszélünk, hiszen a Hewának mindenre van praktikus, higiénikus és könnyen kezelhető megoldása! Legyen szó takarításról, vagy sütés-főzésről, a ház körül mindenben megkönnyítik dolgod.

Hiszen tudjuk, ma a háztartás életünknek már csak egy része, a rohanó világunkban a munka, karrier, család mellet Neked is alig jut rá időd. A Hewa termékeinek megalkotásánál az volt a cél, hogy meggyorsítsák az ételek elkészítési idejét a konyhában és kellemesebbé, higiénikusabbá tegyék élettered eme fontos részét. Olyan innovációkkal és megoldásokkal járulnak hozzá munkád sikeréhez, melyek ugyan apró dolgok, viszont annál többet segítenek:

A frissen tartó fóliák könnyen megbonthatóak, az eldobható és fedeles alutálcák tisztán tartják sütődet, a húzózáras tasakok egy szempillantás alatt zárhatóak és higiénikusan tartják élelmiszereid. Az extra széles alufóliából akár egyetlen darabbal is lefedhetsz egy nagyobb tepsit is, a színes, mintás változat által pedig gyermeked vidáman és szívesen fogyasztja mindennap uzsonnáját. A húzózáras szemeteszsákok egyszerűen, gyorsan zárhatók, illatosított változatuk pedig nem engedi keringeni a kukában felgyülemlett hulladék szagát. Akárhányszor felnyitod szemetesed, mindig a levendula, citrom vagy éppen zöldalma illatát érezheted.

Hewa háztartási csomagolóanyagok

Apró dolgok igaz? Mégis közelebb visznek álmaid háztartásához…

És a felsorolás koránt sem teljes, mindenhez találsz Hewa segítőtársat a legközelebbi szupermarketben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top