Nyereményjátékok

Forradalmi vákuumrendszer

Korábban a vákuum technológia csak ipari körülmények között volt alkalmazható, ám a Zepter megalkotta az otthoni felhasználású, vákuum technológián alapuló VacSy tároló rendszert.

Forradalmi VákuumrendszerA VacSy tároló rendszer segítségével akár 2-5-ször hosszabb ideig tárolhatja a legkülönfélébb élelmiszereket, mint bármilyen hagyományos módszerrel, természetes módon megőrizve azok vitamin és ásványi anyagtartalmát, eredeti állagát és ízét. A VacSy környezetbarát tárolási módszer, mely optimális az alkotórészek higiéniájának megőrzésére. Tisztítása megoldható mosogatóépben is, használható mikrohullámú- és hagyományos sütőben egyaránt.

Sokoldalú és kompatibilis a Zepter egyedülálló Masterpiece főzőrendszerével, hordozható, széles körben használható: otthon, hajón, autóban, vagy akár kempingben, utazáshoz is.

A rendszer lelke a vákuumszivattyú és a VacSy tárolóedényekbe beépített zárószelep, melyek a levegő elszívását és a vákuum megtartását biztosítják.

Forradalmi Vákuumrendszer

A VacSy segítségével pillanatok alatt kialakíthatja a tárolás ideális feltételeit, lelassítva azon kémiai és biológiai folyamatokat, melyek íz- és állagromláshoz vagy akár fertőzések kialakulásához vezethetnek.

A rendszer a számos különböző formájú és funkciójú tárolóedényt kínál, melyek rendkívül ellenálló lexánból készültek. A rendszer részeként megvásárolható egy fóliázó egység, mely révén a fóliatasakokban történő vákuumos tárolás is lehetővé válik.

 

Forradalmi vákuumrendszer

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top