Nyereményjátékok

Therapy Air iOn, a negatív Ion-generátorral ellátott légtisztító

A Therapy Air® iOn a Zepter International otthoni használatra készült légtisztító készüléke, amely a leghatékonyabb és legkorszerűbb technológia segítségével tisztítja a levegőt, így biztosítva Önnek az egészséges környezetet. A készülék napjaink sürgető problémáira kínál megoldást: csökkenti a krónikus, influenza-jellegű megbetegedések, légszennyezés okozta allergiás panaszok, légzési és szívkoszorúérrel kapcsolatos valamint rákos megbetegedések kialakulásának kockázatát.

Therapy Air iOn, a negatív Ion-generátorral ellátott légtisztítóA Therapy Air® iOn kiválóan használható akár otthon, akár az irodában és nélkülözhetetlen az allergiával, illetve az asztmával folytatott harcban. Ezen túlmenően alkalmazható munkakörnyezetben, nagy forgalmú helyeken, éttermekben, sportklubokban, mozikban, illetve mindenütt, ahol az emberek enni vagy dolgozni gyűlnek össze. Elsősorban azonban otthoni használatra javasoljuk, mivel Ön és családja itt tölti a legtöbb időt.

A készülék nem foglal sok helyet. Mérete (54,4 x 18,1 x 51 cm) és súlya (8,8 kg) gondoskodik róla, hogy könnyű legyen elhelyezni és bárhová megy, magával vihesse a lakásban. Elhelyezheti a konyhában,a nappaliban, hálószobában, a gyerekszobában, vagy bárhol máshol. Helyezheti a padlóra, asztalra, fiókos szekrényre, sôt még a falra is szerelheti.

Hogyan tisztítja meg a Therapy Air Ion a levegôt és tölti meg negatív ionokkal?

E nagyteljesítményű készülék a következő részekből áll:

  • ötszintű szűrôrendszer
  • negatív ion-generátor

A nagyteljesítményű ventillátor beszívja a szobában található levegőt és a szűrőrendszer felé továbbítja.

A légtisztító rendszer öt különböző szűrőből áll :

  • elektrosztatikus előszűrő
  • közepes szűrő (antibakteriális szűrő)
  • Hepa szűrő
  • ezüst allergia szűrő (anti-allergén szűrô)
  • aktív szenes szagtalanító szűrő

Mindegyik szűrő más-más típusú szennyező anyagot pusztít el. A folyamat végén a teljesen megtisztított levegő áthalad a negatív ion-generátor modulján. Itt a levegő negatív ionnal dúsul fel és csak ezután kerül a szoba légterébe. Ez a folyamat addig ismétlődik, ameddig a készülék be van kapcsolva.

Hogyan távolítják el a légszennyező anyagokat a negatív ionok?

Tudjuk, hogy a levegőben található porszemcsék pozitív töltésűek. Amikor a negatív ion-koncentráció elég magas, a levegőben keringő pozitív töltésű porszemcsék az ellentétes töltés hatására összekapcsolódnak a negatív töltésű ionokkal. A porszemcsék így nehezebbé válnak és nem tudnak tovább a levegőben szállni. Hétköznapi körülmények között a földre hullanak, ahonnan már fel tudjuk őket seperni vagy porszívózni. A negatív ionok emellett semlegesítik a pozitív ionokat és azok káros hatását az emberi szervezetre, ezáltal harmonizálják a bio-energia keringését, normalizálják a szervezet működését, és javítják az általános közérzetet.

Therapy Air iOn, a negatív Ion-generátorral ellátott légtisztító

A Zepter Therapy Air Ion készülék segítségével tehát a porszemcsék és más szennyező anyagok közvetlenül a szűrőrendszerbe kerülnek, ahol megsemmisülnek. Ahogy a készülék folyamatosan negatív ionokat bocsát ki, a levegő „pozitív ionokra vadászó részecskéi” egyre többen lesznek. A porszemcséknek és más szennyező anyagoknak esélyük sincs a túlélésre.

A Zepter Therapy Air® iOn tehát ötvözi a légszűrés hatékonyságát a negatív ionok jótékony hatásával. Otthona levegője friss, tiszta és egészséges lesz.

Therapy Air® iOn
Lélegezzen fel!

Látogass el honlapunkra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top