Nyereményjátékok

Bvlgari bemutatja – BLV II Eau de Parfum

Intenzív összhang, ragyogó könnyedség: BLV II Eau de Parfum, a Bvlgari legújabb női illata egy új természetesség kifejezésére született.

Bvlgari bemutatja - BLV Eau de Parfum II.BLV II Eau de Parfum , a kék szín modern víziója inspirálta mely az illat természetességét sugallja ugyanakkor annak intenzív és szofisztikált jellegét emeli ki.

A név – BLV II Eau de Parfum – fogalmi és formai gazdagságot fejez ki, megragadva a Bvlgari márka hatalmát és a kortárs ékszer eszenciájának anagrammáját.

A BLV II Eau de Parfum kék színét, ezt a becses színt az energetikus és karizmatikus szépség szellemének dedikálják.

A BLV II Eau de Parfum az élénk nőiességgel és ellenállhatatlan mágnesességgel rendelkező nő interpretációja: A modern elegancia ikonja, imádja a szofisztikált és mégis természetes eszenciákat épp mint az illata a BLV II Eau de Parfum .

Az inspiráció

Jacques Cavallier parfümőr: Fantasztikus parfümöt akartam kreálni, egy olyan illatot melyet nem a 90-es évek átláthatósága inspirál hanem amely megtestesíti a Bvlgari stílust, gazdagsággal és szofisztikáltsággal.

Ez egy pozitív illat mely összehozza az ellentéteket: frissesség és természetesség az egyik oldalon és intenzív parfüm hatás a másik oldalon. Egészen a project elejétől az volt a célom, hogy egyfajta gyengédséget testesítsen meg az illat minden nőnek, egy olyan illatot mely a végtelen nőiességet képviseli.

Az alkotás során a Kishercegre gondoltam aki mindig az egyszerű dolgokat kutatja, de ezek olyan dolgok melyek nagyon is valóságosak és szükségesek.

Olyan illatra vágytam mely a valódi értékekhez vezet vissza mindannyiunkat, valami olyasmire gondoltam melyet a parfüm szektor mára elveszített, új külsőt akartam…..

Így ez a kreáció a nélkülözhetetlen dolgokon alapul, a parfüm alapkövein: borostyánkő, írisz, pézsma, fa, pacsuli virág és ibolya.

A naturalista és egyben a szakember munkája: ezt a megközelítést választottam ahhoz, hogy a természetet illattá alakítsam s azt -a Bvlgari számára- egy elegáns és szofisztikált parfümmé.

Bvlgari bemutatja - BLV Eau de Parfum II.

Az illat

BLV II Eau de Parfum vibráló fejjegyei az ibolya, mely az anaise és az édesgyökér sugallatával és a friss, könnyed és fagyos mandarinnal keveredik.

A szívjegyek váratlan titkot rejtenek: írisz, az exkluzív virág érintése, meleg, fás alappal keveredve mely a Haiti vetiver, elegáns és egzotikus érintést adva az illatnak. Ezt követi a pacsuli virág mely az illat végső pillanatait ékesíti.

BLV II Eau de Parfum szokatlan érzéki jegyekben csúcsosodik ki: benzoin keveredik az ámbra intenzitásával majd a pézsma bársonyos hangulatával, ez az utolsó ellenállhatatlan érzet.

Az üveg

BLV II Eau de Parfum különleges üveget kapott, mely valóságos dizájn, egy szofisztikált stílus- kutatás eredménye.

Az anyagválasztás a megkülönböztethető minőségét tükrözi: az üveg a tiszta és eredeti karaktert míg az ezüst a fényességet és az intenzitást testesíti meg.

A kupakot az összehasonlíthatatlan Bvlgari – Bvlgari dupla logo díszíti, egy becses, új modern esztétikus stílus kezdeteként.

Bvlgari bemutatja - BLV Eau de Parfum II.A reklám kampány

Modell: Laetitia Casta
Fotográfus: Mert Alas and Marcus Piggott
Stylist: George Cortina
Helyszín: Miami

Laetitia Casta egy “Sassi” nyakéket visel a High Jewellery Collekcióból: kb 1,800 karátos kék topaz, 1,000 karátos rock kristály és 277 karátos kék zafír, 50 fehér arany és gyémánt elemmel gyöngyözve.

BLV II (Bevezetés: 2009.szept.1.)

BLV II EDP 30ml

14,500

BLV II EDP 50ml

20,700

BLV II EDP 75ml

28,000

BLV II Bath & Shower Gel 200ml

10,200

BLV II Body Lotion 200ml

12,000

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top