Nyereményjátékok

BodyART- “Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos”

Testünk saját korlátait terhelésként használó, segédeszközöket, gépeket mellőző, természet közeli edzésforma a BodyART, amely arányos, erős, hajlékony, fejlett koordinációjú testet eredményez.

Mi a BodyART?

Az alap koncepció Robert Steinbachertől származik aki összegyúrta a jóga és a manuál terápia gyakorlatait. Van egy alapprogram, erre épül a többi szint. 3 szinten lehet végezni a gyakorlatokat: basic a kezdő, van egy középső szint, majd a haladó. Minden szintre figyelnek, sőt a napszakra is. Ha reggel van, az óra sosem végződik ülésben, mert akkor nehezen indul a nap. Este azonban ülés vagy fekvés a zárás, mert akkor mindenki pihenni, aludni megy.

A BodyART-ban minden a harmóniára figyel, hogy maximálisan ki tudjunk kapcsolni. Fűtőlégzésre van szükségünk, mert a gyakorlatok, olyan koncentráltak, hogy fontos az izomzat melegen tartására. Így tud az ember fejlődni, minőségben változni a gyakorlatok során és ezzel kerüljük el a sérüléseket. A BodyART azzal segít levezetni a stresszt, hogy egy órán keresztül maximálisan a vendég van a középpontban, semmi másra nem kell figyelnie csak a gyakorlatra és magára. Nagy hangsúlyt fektetünk a kontaktra, ami azt jelenti, hogy az oktató nem csinálja a gyakorlatokat, hanem sétál a vendégek között és belesegíti őket a pozíciókba. Itt nem azt mondják, mint a jógában, hogy álljunk bele egy ásszanába, hanem megtanítják a folyamatot, hogy hogyan kell beleállni.

A gyakorlatokat körforgásban végzik: Dinamikus rész à nyújtás à relaxáció à energetizáló à majd kezdődik, előröl a körforgás. Azért, hogy minden egyensúlyba kerüljön.

A BodyART óra alatt a vendég arra koncentrál, amit csinál, speciálisan lélegez, átadja magát a nyugtató zenének, és ennek az egésznek a testi-lelki-szellemi egysége maximálisan átmossa az egész szervezetét, a végén pedig úgy érzi, kitűnően elfáradt, de mégis fel van töltődve.

Montevideo Wellness

1037 Budapest, Montevideo utca 7.

439 39 90

info@montevideowellness.hu

www.montevideowellness.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top