Nyereményjátékok

Megrajzoltuk Budapest romantika térképét

Több tucat piknik és leánykérés megszervezése késztetett minket arra, hogy több érdeklődő kérésének is eleget téve megrajzoljuk Budapest romantika térképét, melyet a www.meglepkek.hu oldalon találsz meg.
További információk
További információk

A térképen az összes jó csókolózós, piknikre alkalmas hely be van jelölve, de folyamatosan fejlesztjük, tőled is szívesen veszünk új ötleteket. Természetesen több piknik helyszínünk is van, ha párodat egy igazán romantikus vacsorával szeretnéd kényeztetni, fordulj hozzánk bizalommal.

A magyar internetezők 74 százaléka örömmel venné, ha élményt kapna ajándékba, ez derült ki a Meglepkék megbízásából készített felmérésből.

További információk
További információk

A Meglepkék csapat tapasztalata az, hogy a férfiak nagyon nagyra értékelik a romantikus ajándékokon túl, ha egy igazán exkluzív, férfias meglepetést kapnak ajándékba, mint például egy haladó műrepülés egy igazi MIG 29-es vadászrepülővel vagy egy valódi Forma 1-es versenyautó vezetése a Hungaroringen.

De mivel párodnak Te vagy a legnagyobb ajándék, abban is szívesen segítünk, ha magadat szeretnéd ajándékba adni, egy profi női fotós által készített fotó portfólió formájában.

További információk
További információk

Születésnapra pedig, ha már kifogytál az ötletekből, legnépszerűbb, mégis egyedi termékünket, a régies születésnapi újságot javasoljuk újságlapozóval, mely az ünnepelt születésnapján megjelent újságokból készül. Ez a születésnapi újság remek ajándék kerek születésnapokra, legjobban a nagyszülők szoktak örülni ennek a meglepetésnek.

Tudtad, hogy Magyarországon a jeles ünnepek környékén számíthat a barátnő a legnagyobb eséllyel arra, hogy menyasszony lesz belőle?

Az urak sokszor bajban vannak, amikor a erre készülnek, és sokan fordulnának profi segítséghez barátok, szolgáltatók formájában.

További információk
További információk

A Meglepkék csapata több tucat lebonyolított leánykéréssel (és fiúkéréssel) a háta mögött segít azoknak, akik igazán felejthetetlenné szeretnék tenni ezt a jeles napot, több egyedi leánykérés forgatókönyvvel várjuk az eljegyzés előtt állókat a www.leszelafelesegem.hu oldalon, ahol mindenki kedvére válogathat a jobbnál jobb ötletekből, valamint kellékeket és szervezési segítséget is igénybe vehet.

Eddig idén a legnépszerűbb leánykérési forma az éjszakai helikopterezéssel kombinált ponyva volt a város tetején.

Ha neked is van egyedi meglepetés vagy leánykérés ötleted, küldd el nekünk az info@meglepkek.hu emailre, az igazán különleges ötleteket ajándékkal díjazzuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top