Nyereményjátékok

Előfoglalási akció- Jobb, mint a last minute!

A Best Reisen idén is két katalógussal készült a téli szezonra. Repülős Utazások 2009/10 Tél- tavasz prospektusunk a hagyományos tengerparti úti célokat gyűjti egy csokorba: Tunézia, Egyiptom, Törökország, Madeira és Gran Canaria mellett Jordánia és a Zöld-foki- szigetek üdülő programjai között válogathatnak kedvükre utasaink. Számos úti célon kínálunk körutazó programokat a kultúra kedvelőinek: Egyiptomban kairói hosszú hétvégénk, nílusi hajóútjaink, illetve Kairó- Luxor- Hurghada kombinált programunk, Tunéziában Csillagtúránk és Tunisz- Szahara kirándulásunk kínál élményekben gazdag ismerkedést, míg Jordániát Egyiptom és Izrael csodáival együtt fedezheted fel körutazásunk keretében.

Előfoglalási akció- Jobb, mint a last minute!Egzotikus üdülések 2009/10 Tél- tavasz katalógusunk két újdonsággal jelentkezik: Kenya és Dominika is bekerült a Best Reisen kínálatába, így immár 4 földrész, 18 úti céljának közel 100 szállodájával várunk!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is Thaiföld az első számú egzotikus úti célunk, Pattaya, Phuket, Koh Samui, Koh Lanta és Phi Phi csodás tengerpartjai mellett továbbra is szervezzük népszerű körutazásainkat a Mosoly Országába! Ha pedig a passzív pihenésnek hódolnál inkább, bátran keresgélj ajánlataink között, hiszen Brazília, Dubai, Kuba, Mexikó, Bali, Sri Lanka, India és számos délkelet- ázsiai úti cél vár még meghódításra!

Előfoglalási akció – Jobb, mint a last minute! !

A hagyományokhoz híven idén is előfoglalási akciót hirdettünk meg a 2009/10 téli katalógusainkban szereplő összes utazásra. Érdemes tehát időben dönteni és 2009. október 15-ig lefoglalnod nyaralásod, hiszen minden téli úti célunkra széles szálloda kínálattal és előfoglalási akciós árakkal várunk!

Előfoglalási akció- Jobb, mint a last minute!Legolcsóbb ajánlatainkat Tunézia esetében találod, már 44.900 Ft/főtől pihenhetsz 4*-os szállodában félpanziós ellátással, hurghadai üdülést foglalhatsz már 62.900 Ft/főtől, de Thaiföld is elérhető közelségbe került: 218.900 Ft/fő ártól szilveszterezhetsz Pattaya nyüzsgő tengerpartján! Ha biztosra szeretnél menni, tervezd meg időben nyaralásod, foglald le nálunk 2009. október 15-ig és vedd igénybe kedvező előfoglalási akciós árainkat!  


Ingyenes reptéri parkolás az előfoglalás idejére is!

A kedvezményekből sosem elég! Foglald le téli pihenésed 2009. október 15-ig a Best Reisen Repülős Utazások és Egzotikus üdülések 2009/10 Tél- Tavasz katalógusaiból és minden egzotikus úti cél esetében az üdülés teljes időtartalmára, a Repülő utazások katalógusból történő foglalás esetén pedig egy hétre, foglalásonként egy személyautó részére ingyenes reptéri parkolást biztosítunk!

Előfoglalási akció- Jobb, mint a last minute!

Látogasd meg weboldalunkat és győződj meg Te is kedvező előfoglalási árainkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess akciós ajánlatainkról!

www.bestreisen.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top