Nyereményjátékok

Újdonságok és akciók az Aquaworld-ben

Ha itt az ősz, ha jön a tél, ha egyre kevesebb a természetes napsütés, a Megyeri hídnál található Aquaworld-ben egyénileg és a családdal is biztosan megtaláljuk az élet napos oldalát. A fedett vízibirodalom ha kell mindössze pár órára, de akár egész napra is nyarat varázsol a víz szerelmeseinek szívébe.

Újdonságok és akciók az Aquaworld-ben

Akár a tengerparton, úgy érezhetjük magunkat az Aquaworld medencéinek partján, csúszdáinak tetején. Hiszen van-e annál jobb dolog, mint amikor kellemes környezetben, fürdőruhában járhatunk és csobbanhatunk a kristálytiszta vízben. Az Aquaworld-ben ráadásul emellett fitneszterem edzővel és tornaórákkal, squash pályák, teniszpálya, valamint úszómedence vár minden aktív sportolási lehetőséget kereső korosztályt. Ráadásul az őszi időszakban külön kedvezmények is várják a vízibirodalom vendégeit.

Fantasztikus akciók szeptemberben és októberben!

Töltse az Örök Nyár Szigetén a hétvégéjét! Október 18-ig minden hétvégén a hétköznapi árakat alkalmazzuk!

Ismét Családi napok az Aquaworld-ben! Október 29-ig hétfőtől csütörtökig napközben szuper akció a családok részére, már 2.500 Ft-tól!

Diákkártya

Az Aquaworld célja, hogy a diákok számára is olyan szórakozási lehetőséget teremtsen, ahol kellemes környezetben, az úszás, a sportolás lehetőségét élvezve, együtt lehetnek barátaikkal. Így válhat számukra is valódi találkozóhellyé az Örök nyár szigete, ahol csobogó medencék, az izgalmas csúszdák várják őket.

Újdonságok és akciók az Aquaworld-ben

Az Aquaworld Diákkártyájához legegyszerűbben az információs pultnál és a pénztáraknál lehet hozzájutni, de néhány iskolában is megtalálhatók. A kártya birtokosai már az első belépésnél kedvezményt élveznek, amelynek mértéke minden további alkalommal tovább növekszik és minden 7. belépőjegy ajándéknak számít. A megközelítés sem okozhat gondot, hiszen a diákok is könnyen, gyorsan és ingyenesen juthatnak el Aquaworld-be, Hősök teréről – és vissza -, a vízibirodalom ingyenes autóbuszával.

 

További információ
Aquaworld – Vízibirodalom
1044 Budapest, Íves út 16.
t.: 06 1 2313 760
e.: aquaworld@aqua-world.hu
www.aqua-world.hu

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top