Nyereményjátékok

Pihenés kisgyermek mellett? Igen, akár ősszel is!

Családi pihenésről álmodozol, de nem mersz útnak indulni? Attól félsz, hogy túl pici még a csöppség ahhoz, hogy kimozduljatok otthonról? Tedd félre az aggasztó gondolatokat. Van egy szálloda Alsópáhokon, amit pont nektek találtak ki. Már kezdhetsz is csomagolni, de ne vidd túlzásba a pakolást, mert a szobákba gyermekágyat, fürdetőkádat, és egy csomó hasznos dolgot készítenek be nektek, hogy otthonossá varázsolják a hangulatot. A babád észre sem fogja venni, hogy nem otthon tér nyugovóra. Ugye máris könnyebb az indulás?

Élmény a kicsiknek

Pihenés kisgyermek mellett? Igen, akár ősszel is!Hogy miért olyan közkedvelt ez a szálloda a kisgyermekes családok körében? Hatalmas beltéri játszóházzal várják a kis lurkókat, ingyenes gyermekfelügyelet biztosítanak napi 7 órában és kipróbálhatjátok a babaúszást is. És ez még nem minden! A Kolpingban mindig izgalmas családi programokat szerveznek, amiért nem kell külön fizetned, hiszen az ár tartalmazza.

Ősszel különösen sok témahéttel készülnek, amiken hasznos ismeretekre tehettek szert. A bébi- és gyerek thai masszázs héten elsajátíthatod az eredeti thai masszázs technikát, így otthon a családi vakáció után is bármikor alkalmazhatod. Sőt ezen a héten az 5 év alatti gyermekek ingyen pihennek.

De ha igazi babás-mamás programra vágysz, a falovacska muzsika vidám, játékos foglalkozásain a helyetek, ahol sok vidámság vár rátok! Vagy vegyetek részt a babaúszó táborban, ahol 5 napon át a legkisebbeké a főszerep az uszodában.

 

Kaland a nagyoknak

Pihenés kisgyermek mellett? Igen, akár ősszel is! Ha nagyobb gyerkőc is van a családban, a gyermek úszótábort ne hagyjátok ki. A félősebbek az oktatók segítségével megbarátkozhatnak a vízzel, a tapasztalt kisbúvárok pedig tökélyre fejleszthetik úszástechnikájukat.

Ugye már ti is nagyon várjátok az őszi szünetet? Szeretnétek kicsit meghosszabbítani, mert nem fér bele minden abba a pár napba, és jó lenne közben kicsit kikapcsolódni? A Kolpingban októberrel nem érnek véget a kalandok! Sőt, november első hetében 20% kedvezménnyel pihen az egész család! Le ne maradjatok a Kolping UTÓőszi szüneti akciójáról!

 

Pihenés az egész családnak

Még nem érkezett meg a várva-várt poronty? Vagy nemrég estél át a nagy megmérettetésen, és már karjaidban tartod a kis csöppséget? Ugye jól esne néhány óra, mikor csak magadra koncentrálsz? Akkor novemberben a Kolpingban a helyed, mert most újra kriston intim torna hetet szerveznek. Ez a tanfolyam különösen nagy segítséget jelent várandós kismamáknak és közvetlenül szülés után, de minden nő számára hasznos. Ne aggódj, közben a gyerkőc sem fog unatkozni, hiszen ezen a héten süni zeneovi és zenebölcsi foglalkozásokkal készülnek a csemetéknek. Az apukák pedig az új Bobó kávézóban hatalmas kivetítő előtt szurkolhatnak csapatuknak a legizgalmasabb mérkőzéseken.

Pihenés kisgyermek mellett? Igen, akár ősszel is!

 

Még mindig habozol? Akkor gondolj a Nagyira! Biztosan ráfér egy kis pihenés! Szólj neki, hogy csomagolhat, hiszen az egyik legnépszerűbb akció keretében akár ingyen veletek tarthat. És mivel is szerezhetnétek neki nagyobb örömet, mint egy tartalmas pihenéssel gyermekei és unokái társaságában. Irány Alsópáhok!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top