Nyereményjátékok

Nyerj wellness hétvégét a Hallmark Channel szinglisorozataival!

Minden fiatal nő tudja, milyen nehéz megtalálni életünk szerelmét - vagy legalább egy partnert. Még ha éppen párkapcsolatban is él, akkor is mindenkinek volt olyan időszaka, amikor valahogy semmi nem volt kerek, és egyik nap csak úgy eltelt a másik után, egyedül. Ilyenkor a legfontosabb, hogy legyen mellettünk egy jó barátunk vagy a barátaink, akikkel elmehetünk ide-oda, hogy - lehetőleg - kellemes élményeket szerezzünk magunknak, illetve nem árt, ha ismerünk valakit, aki mindig jó tippekkel lát el arról, hogyan találhatnánk meg a Nagy Őt.

Nyerj wellness hétvégét a Hallmark Channel szinglisorozataival!Ha semmi sem jön össze, akkor is ott van még a jó öreg televízió, amelynek segítségével elleshetjük a titkokat más nagyvárosban cirkáló, csetlő-botló fiatal csajoktól. Hasznos és egyben szórakoztató! Úgyhogy hadd mutassuk be Erica Strange-et és Clara Shellert, az igaz szerelem keresésének szakértőit.

Erica Strange 32 éves, okos és csinos nő. Azonban élete egy helyben topog, és a kialakult szerencsétlen helyzetért a saját múltját okolja. Mi lenne, ha meg tudná változtatni a múltját? Ebben tud neki Dr. Tom segíteni.

Egy sor szerencsétlenség után Erica egy kórházban találja magát, ahol találkozik a titokzatos orvossal – Dr. Tom-mal -, aki úgy tűnik, sokat tud Ericaról. Dr. Tom komoly feladat elé állítja Ericát; ha szeretné jobbá tenné az életét, ő segít neki, ám ha egyszer beleegyezett, akkor már nincs visszaút! Erica elkeseredésében elfogadja az ajánlatot, nem tudva, hogy ez alapjaiban fogja megváltoztatni az életét…

Nyerj wellness hétvégét a Hallmark szinglisorozatos játékán!Clara Sheller egy 30-as éveiben járó nő, aki a L’Hebdo című női magazin újságírójaként dolgozik a nyüzsgő Párizsban. Csakúgy, mint minden kislány, aki túl sok mesét hallott a „Szőke Hercegről”, Clara is meg van győződve arról, hogy képes modern, eseménydús életét tündérmesévé változtatni.

Clara időnként szerelmes lesz, és aktív szerelmi élete érzelmileg felkavarja, és gyakran őrült helyzetekbe sodorja…

De mindezek ellenére Clarát az örök vágy hajtja: megtalálni élete nagy szerelmét!

 

További információk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top