Nyereményjátékok

A rendes lányokból miért nem lesznek gazdagok?

Lois P. Frankel első Magyarországon is megjelent kötete - A rendes lányokból miért nem lesz főnök? - olyan nagy közönségsikert aratott, hogy annak kiadása után alig egy évvel megírta a nők pénzhez való viszonyáról szóló tanácsadó könyvét is.

A rendes lányokból miért nem lesznek gazdagok?

 

Egy nő pénzhez való viszonya ugyanolyan komplex, mint az összes többi viszonya az életében. Éppen ez az, amiben a Rendes lányok miért nem lesznek gazdagok? különlegessége rejlik. Ez nem egyszerűen csak egy könyv a pénzügyi tervezésről. Ez a könyv a pénzügyi gondolkodásmódról szól.

A nők általában azért nem keresnek sok pénzt, mert egész életük során ellenkező előjelű útmutatásokat kapnak – már kislánykoruktól csak azt hallják, hogy légy jó, és viselkedj rendesen.

Az utolsó néhány évtizedben viszont új lehetőségek nyíltak a nők számára. Bár a játszma még mindig nem egyenlő, de legalább a nők is labdába rúghatnak a férfiak mellett.

A rendes lányokból miért nem lesz főnök és az 1000 fontos kérdés, amit fel kell tenned magadnak, hogy az élet neked dolgozzon című könyvek sikere után várhatóan kedvező fogadtatásra talál ez a kötet is.

A kötet témakörei kapcsán összegyűjtött 75 hibával szembesülve minden hölgy megtanulhatja kezébe venni pénzügyeit.

 

A rendes lányokból miért nem lesznek gazdagok?A 75 hiba közül csak néhány:

– Alábecsülöd az anyagi jólétet

– Nem gondoskodsz legfontosabb vagyonodról: Önmagadról

– Rosszul használod a hitelkártyáidat

– Bűntudatból vásárolsz

– Nem nézel utána az áraknak

– Nem készítesz költségvetést

– Takarékoskodsz befektetés helyett

Az Illia & Co Kiadó Rendes lányok sorozatának új darabja tanulságos olvasmány minden nő számára, aki legalább egyszer életében megbánta már, hogy pénzt adott ki valamiért, vagy valaha elmulasztott egy jó lehetőséget.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top