Nyereményjátékok

Gázszolgáltató-váltással csökkenthetőek a kiadások!

A jelenlegi gazdasági körülmények között, hazánkban sokak számára okozhat komoly nehézségeket a téli fűtésszezonban keletkező gázszámla kifizetése. Segítünk abban, hogy egy havi gáz árát meg tudja takarítani!

Gázszolgáltató-váltással csökkenthetőek a kiadások!A www.gas.hu Magyarország első gáz-szerződéskötési portálja, 2008. február 1-én indult el és azóta ügyfeleinek száma folyamatosan növekszik, mivel kedvező ajánlatai illetve a hazai piacon versenyképes szolgáltatásai egyre több ügyfél tetszését nyeri el.

Napjainkban a gas.hu már több mint százezer elégedett lakossági fogyasztó részére biztosít földgázt. A könnyű szerződéskötési folyamat, a jelentős kedvezményt biztosító ár és a professzionális, rugalmas ügyfélkiszolgálás nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a fogyasztók körében egyre nagyobb népszerűségre tegyen szert.

A gas.hu lakossági gázszolgáltatása hazánk egész területén elérhető, emellett segítséget nyújt a teljes körű ügyintézési folyamatban. Amennyiben az ügyfél él a www.gas.hu kínálta lehetőségekkel, akkor sem kell gázmérőt cserélni, illetve nem szükséges új gázvezeték lefektetése sem. A gáz minősége és az ellátás folyamatossága sem változik, tehát a változás mindössze a pénztárcánkon érezhető.

További kedvező változás, hogy a gas.hu számlázása könnyen átlátható, hiszen a számlán kizárólag az elhasznált gáz mennyisége és a köbméterenkénti gázdíj szorzataként kalkulált összeg, valamint a gázszolgáltatást terhelő adók szerepelnek.

A szerződéskötés folyamán a szolgáltató-váltás összes adminisztratív feladatát – az Ön meghatalmazása alapján – a gas.hu végzi el Ön helyett. Önnek csupán korábbi szolgáltatójával kell elszámolnia.

A gyors és hatékony ügyintézésnek köszönhetően, amennyiben októberben megkötik szerződésüket a www.gas.hu portálon, már decembertől, a legnagyobb hidegek megérkezésétől érezhetővé válnak a kedvezményes árakból fakadó előnyök.

A lakossági fogyasztók ügyintézésének megkönnyítése érdekében, október 1-től már az EURONICS áruházlánc kijelölt üzleteiben is lehetőség van tájékozódni és akár kedvezményes áron lakossági gázszolgáltatási szerződést kötni. Az EURONICS boltokban történő értékesítésről valamint az akcióban résztvevő áruházak listájáról bővebb információ szintén a www.gas.hu portálon található.

Gázszolgáltató-váltással csökkenthetőek a kiadások!
A gas.hu portálon a lakossági fogyasztók mellett kis- és középvállalatok, önkormányzatok és intézményeik, valamint társasházak és lakásszövetkezetek is köthetnek kedvezményes gázszolgáltatási szerződést.

A gas.hu tulajdonosa az EMFESZ Első Magyar Földgáz és Energiakereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2004 óta hazánk legnagyobb ipari gázfogyasztóinak gázellátója.

A kedvezményekről, illetve fűtési szezont nagyban megkönnyítő szolgáltató-váltás lehetőségeiről a www.gas.hu portálon célszerű tájékozódni, ahol kiválóan képzett szakembergárda áll rendelkezésünkre a miket érintő kérdésekkel kapcsolatban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top