Nyereményjátékok

A jövő fogászata a jelenben

Számos olyan dolog létezik, melyek miatt szépnek, és igazi nőnek érezzük magunkat. Az egyik ilyen a fehér, és egészséges fogsor, mely varázslatossá teszi kinézetünket, és vonzza a tekintetet is.

A jövő fogászata a jelenbenAz egészséges és esztétikus fogsor nem mindenkinek adatik meg, időnként sokat kell tenni érte. Azonban egyáltalán nem mindegy, milyen eszközökkel érhetjük el, hogy fájdalommentesen megoldjuk fogászati problémáinkat.

Apollonia, a jövő fogászata a szépség szolgálatában

Az Apollonia Dental Center Kolosy téri rendelőjébe belépve barátságos hangulat, és segítőkész kollégák fogadják a pácienseket. A legmodernebb eljárásoknak köszönhetően itt feledésbe merül a „kihúzzuk, vagy betömjük?” kérdés. Mit is jelent ez a gyakorlatban?

Jövőbe mutató megoldások a fogkezelés terén!

Az Apollonia Dental filozófiája szerint a páciens tejes körű ellátása odafigyelést, időt és gondoskodást igényel. Számos olyan modern eljárást alkalmaznak, melyek elfeledtetik a fájdalmas fogászati beavatkozások korát.

Az egyik ilyen az ózonkezelés, melynek köszönhetően a szuvas fog kezelése nem igényel fúrást, a szuvasodást okozó baktériumokat ugyanis ózonnal teszik ártalmatlanná, majd egy szilikon sapkával hermetikusan lezárják az adott fogfelszínt.

A világon egyedülálló technológiával, fogászati aranyból elkészített belső fogszabályozó készülék mind viselője, mind környezete számára gyakorlatilag láthatatlan, így nyújt esztétikus és személyre szabott megoldást a szabálytalan fogsor eredményes kezelésére.

Aki még ezek után is félne, altatásban is részesülhet a fogászati ellátás során. Az altatást képzett szakembergárda felügyeli: a páciens legmélyebb álmai közepette esik túl a kezelésen, majd a beavatkozást követően nyugalmas környezetben pihenhet.

A jövő fogászata a jelenben

Az esztétikai kezelések révén az egészséges fogsor is szebbé tehető, ilyenek a fogfehérítés, a porcelán héjak felhelyezése, illetve a látványt megkoronázó fogékszer beragasztása.

Látogasson el az Apollonia Dental rendelőjébe, tegye mindennapjai részévé a fogak ápolása mellett azok karbantartását, és csinosítását is! Mosolyogjon a nagyvilágra jövőbe mutató, fehér fogsorral!

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top