Nyereményjátékok

Újra itt az igazi forró csoki hangulat!

Bármennyire is nehéz elfogadnunk, újra itt a hideg, küszöbön a tél, a hűvös, szeles, jeges esték időszaka. Előkerültek a meleg kabátok, és egyre sűrűbben fogyasztunk forró italokat, amelyek kellemesebbé varázsolják a hideg napokat, estéket.

Miért ne köthetnénk össze a kellemeset a hasznossal?

A Dr. Oetker Choco-Choco forró csokijával nem csak kellemesebbé varázsolhatóak a téli esték, de a barátainkkal eltöltött beszélgetős találkozókat is felejthetetlenné tehetjük.

A Dr. Oetker Choco-Choco az első krémesen sűrű instant forró csoki. Különleges aromáját annak köszönheti, hogy a kakaóporon kívül valódi csokoládéport is tartalmaz.

A Dr. Oetker Choco-Chocót a krémesen sűrű állag, valamint a benne rejlő valódi csokoládé és kakaópor különleges ízélménye különbözteti meg a többi forró csokitól.
A forró csoki rajongók a klasszikus csokoládé íz mellett, a Dr. Oetkernek köszönhetően meggyes és banános ízesítéssel is fogyaszthatják kedvenc édességüket.

Hogyan készítsd el?

A kiváló minőségű, krémesen sűrű forró csokoládé a Dr. Oetker évszázados desszertkészítői szakértelmének köszönhető. A Choco-Choco forró csokit forró tejhez keverjük, melyből minél kevesebbet használunk fel, annál sűrűbb lesz az ital. Az ajánlott mennyiség 125 ml, ám ha hígabban szereted, akkor használj több tejet. Elég, ha mikróban, 800 watton felmelegíted a tejet körülbelül másfél percig, mielőtt hozzáadod a Choco-Chocót, és azt jól elkevered a forró tejjel.

Újra itt az igazi forró csoki hangulat!

 
Játssz a Choco ajándékokért!

A Choco-Choco honlapján most könnyedén hozzájuthatsz egy nagyobb adag finomsághoz: már a regisztrációddal is nyerhetsz, de ha eltöltesz pár izgalmas percet a szórakoztató játékkal, akkor esélyed lesz a nagyobb nyereményre is!

Érdemes ellátogatnod a honlapra akkor is, ha nem vagy játékos kedvedben, hiszen stílusos meghívókat küldhetsz barátaidnak a következő együtt töltött chocós beszélgetős estére.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top