Nyereményjátékok

Best Reisen- Thaiföldben nagyok vagyunk!

Thaiföld Délkelet-Ázsia gyönyörű titkokat ígérő álomvilága. Itt minden adott, ami egy felejthetetlen és gondtalan nyaraláshoz kell: kristálytiszta tengervíz, aranyozott templomok, pazar díszítésű királyi paloták, ősi romvárosok, gyönyörű korallzátonyok, egzotikus ételek, rejtelmes mosolyú Buddha-szobrok és kedves, mosolygós emberek.

Szilvesztertől közvetlen Bangkok- Phuket charterjárat a Best Reisennel!

Thaiföld a Best Reisen téli kínálatának egyik legkedveltebb úti célja: Pattaya, Phuket, Koh Samui, Hua Hin, Koh Lanta és Phi Phi csodás üdülőhelyei várnak felfedezésre 7-10-11 éjszakás üdülőprogramjaink keretében. Ha a pihenés mellett Thaiföld varázslatos kultúrájára is kíváncsi vagy, akkor az üdüléssel kombinált thai és nagy thai körutazásunkat ajánljuk figyelmedbe. Ha pedig valamely thai szigeten töltenéd pihenésed, de a nyüzsgő metropolisz, Bangkok látnivalói és éjszakai élete is érdekel, akkor foglald le legújabb „Bangkok üdüléssel” programunkat. S hogy mennyire kedvezőek áraink, íme néhány példa: üdülések Pattayán 179.900 Ft/főtől, thai körutazás üdüléssel már 219.900 Ft/főtől vagy egy felejthetetlen szilveszter a tengerpart, kultúra és kaland országában már 199.900 Ft-tól. Bátran keresgélj ajánlataink között, számtalan akcióval várunk a téli szezon során!

Best Reisen- Thaiföldben nagyok vagyunk!

Csak repülőjegyet foglalnál Thaiföldre?

Ezt is megteheted. Mostantól itt a lehetőség, hogy repülőjegyet foglalj közvetlen Bangkok- Phuket charter járatunkra! Van már szállásod Thaiföldön, de még nem találtál hozzá olcsó repülőjegyet? Vagy egyszerűen csak neki vágnál a „Mosoly Országának”? Akkor új oldalunk pont Neked készült: keresd fel a www.bestcharter.hu -t, ahol a szilveszteri időszaktól kezdődően megtalálod indulásainkat Thaiföldre a 2009/10 -es téli szezonra vonatkozóan. Ha olcsó repülőjegyet szeretnél, böngészd át ajánlatainkat: áraink átláthatóak, hiszen minden költséget tartalmaznak, a fizetés pedig egyszerű: akár online, akár irodánkban személyesen fizetve is rendezheted repülőjegyed.

Best Reisen- Thaiföldben nagyok vagyunk!

Meghosszabbítottuk: ingyenes reptéri parkolás minden egzotikus úti célhoz!

Best Reisen- Thaiföldben nagyok vagyunk!Jó hírünk van számodra: meghosszabbítottuk ingyenes reptéri parkolás akciónkat, így minden Best Reisennél lefoglalt egzotikus utazás esetén -katalógusáron történő befizetésre vonatkozóan- ingyenes reptéri parkolást biztosítunk az utazás teljes időtartalmára Budapesten, foglalásonként egy személyautó részére.

Tehát ha úgy döntesz, hogy a téli zord időjárás elől Thaiföldre menekülnél, a reptéri parkolás költségét átvállaljuk.

És ne feledd: Thaiföldben nagyok vagyunk! Látogasd meg weboldalunkat és győződj meg Te is kedvező árainkról! Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess akciós ajánlatainkról!

 

További információk: www.bestreisen.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top