Nyereményjátékok

Mire jó a ZeoNatur-C és a ZeoFlavin-C?

A ZeoNatur-C és a ZeoFlavin-C olyan étrend-kiegészítő, mely 5, illetve 10 féle gyümölcs és természetes C-vitamin bioaktív koncentrátuma. Olyan, hazai termesztésű gyümölcsök válogatása, melyek eredete végigkövethető a "bokortól az üvegig", így a minőség mindvégig ellenőrizhető.

Milyen hatások érvényesülnek a termékekben?

Mire jó a ZeoNatur-C és a ZeoFlavin-C?A testünket felépítő óriásmolekulákból (fehérjék, nukleinsavak) atomok, vagy atomcsoportok válhatnak le, és leválásukkal szabad gyökök jönnek létre, melyek a környezetükkel azonnal reakcióba lépnek és az óriásmolekulák károsodását váltják ki.

A felszaporodó szabad gyökök megkötése az antioxidánsok feladata, melyek még azelőtt semlegesítik a szabad gyököket, mielőtt azok kárt okozhatnának sejtjeinkben.

A védelmi rendszer működéséhez szükséges különböző anyagokhoz megfelelő táplálkozással juthatunk hozzá. A táplálkozási szakemberek véleménye szerint ezzel a betegségek jelentős része megelőzhető.

A felszaporodott szabad gyökök ártalmatlanításához több antioxidánsra van szükség a szervezetben. A termékeinkben megtalálható, zömében fekete gyümölcsöknek kiemelkedően magas az antioxidáns tartalma.

A terméket alkotó gyümölcsvelő-koncentrátumok a gyümölcsök flavonoid tartalmát megőrizve hozzájárulhat a szervezetben zajló káros, oxidatív folyamatok gátlásához. A készítmények magas C-vitamin tartalma az antioxidáns hatás révén fontos szerepet játszik az immunrendszer megfelelő működésében.

Mire jó a ZeoNatur-C és a ZeoFlavin-C?

Hogyan készülnek?

Mindkét termék első osztályú gyümölcsökből készül. A gyümölcsök természetes anyagainak megóvása érdekében a gyümölcsvelőt kímélő, alacsony hőmérsékleten sűrítjük be. A készítményeket hőkezeléssel tartósítjuk, így nem használunk semmilyen tartósító, színező illetve aroma anyagot a folyamat során.

A termék kiválóan megőrzi a felhasznált gyümölcsökben lévő értékes tápanyagokat a fogyasztó számára, hozzájárulva a napi szükséges vitamin és ásványi anyag beviteléhez is.

Gabriella Major
Gabriella Major

 

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top