Nyereményjátékok

Óbuda gyöngyszeme

Óbuda legpatinásabb részén, a Kolosy tértől 150 méterre, a Bécsi út 56. szám alatt található Budapest első zenés gasztronómiai komplexuma, a Symbol Budapest.

Az épület közel 3000 négyzetméteren várja azokat, akik értékelik az állandóságot, a tradíciót, de mégis éheznek valami egészen újra. A ház egyediségéről, különleges belső hangulatáról, lenyűgöző építészeti megoldásairól, ínycsiklandozó fogásairól áradozni felesleges, hiszen mindezt látni, érezni kell…

Hét különböző egység, ezen belül három önálló étterem kapott helyet az épületen belül, így mindenki megtalálhatja az egyéniségének leginkább megfelelő helyszínt.

Puskás Pancho Sport Pub

A Bécsi útról nyílik a 12 plazmatévével felszerelt Puskás Pancho Sport Pub. Az állandó sportközvetítéseken túl Puskás Öcsi bácsi korabeli fotói és emléktárgyai, valamint a valódi marhabőr padló varázsolnak fantasztikus hangulatot az országosan is egyedülálló pubba. E hangulatot megkoronázva pedig a futballóriás által kedvelt magyar és spanyol ételek közül válogatva csillapíthatja éhségét a hozzánk betérő vendég.

ITALIAN FUSION RESTAURANT

Óbuda gyöngyszemeIgazi olasz stílust idéz a hatalmas farakással, koptatott fallal, átlátszó, kő szélfogóval berendezett olasz étterem. A vendégtérben látható nyitott látványkemencében készülő íncsiklandó olasz pizzák és a változatos és ízletes tésztaételek mellett húsételek is megtalálhatók az étlapon. Az egzotikus ízélményt pedig halk zeneszó teszi teljessé.

220 ÉVES PINCEÉTTEREM

220-féle bor, 220-féle pálinka, eredeti búbos kemence a parázsló rőzse és a finom sült húsok illatával, mint a régi szép időkben. Az épület eredeti formájában helyreállított több mint kétszáz éves pincehelyiségében került kialakításra a tradicionális magyar ételeket kínáló étterem. A fantasztikus miliőt a szerda-péntek-szombat estéken hallható élőzene varázsolja még meghittebbé.

Utánozhatatlan hangulat, barátságos emberek és különleges rendezvények. Ez a Symbol. Gyere el, szórakozz nálunk, és többé nem lesz kérdés, merre is vedd az irányt, ha egy jó bulira vágysz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top