Nyereményjátékok

Tökéletes kényeztetés

Sárvár szélén, festői horgásztavacskák partján, a vasi erdők-mezők végtelen nyugalmában áll Közép-Kelet-Európa egyik legszebb vidéki wellness szállodája, a jelenkor csúcstechnikáját az ősi fürdőkultúrával ötvöző, impozáns üvegpalota, a Spirit Hotel.

Tökéletes kényeztetésNyilván ismered az érzést, amikor egyre jobban rád telepszenek a hétköznapok, nyomasztanak a teendők, s hiába kapkodsz, egyszerűen nem éred be magad.

Ha egy igazán békés helyre vágysz, ahol végre feltöltődhetsz, és megtalálhatod a rég elvesztett harmóniát, ha menedéket keresel a munkahelyi stressz és a mindennapos monotónia elől, a Spirit számodra a tökéletes megoldás.

Hazánk legcsodálatosabb szállodáját mintha pontosan ezért álmodták volna meg: itt minden a testi-lelki újratöltődést és a gyógyulást szolgálja.

Tökéletes kényeztetésA hotel világszínvonalú kényelme az évezredes keleti tudással egészül ki: a törökfürdők romantikáját újraélesztő hamam, az óegyiptomi misztikát idéző razul, a skandináv tisztaságot árasztó szaunarészleg és egyáltalán, a Spirit teljes belsőépítészete a négy + egy őselem jelképiségét hordozza.
A Spiritben bármelyik megoldást, kezelést, programot választod, a luxusszolgáltatás, és a tökéletes kényeztetés garantált. Elég csak a különféle szintű szobákra és lakosztályokra, a hatalmas, huszonkét medencés fürdőrészlegre gondolni.

Az ősi gyógymódok jól kiegészítik az őselemek erejét, és maradjunk mindjárt a víznél: az 1056 méteres mélységből 46 °C fokon előtörő Spirit-gyógyvíz Európa Holt-tengereként bizonyítottan képes a mozgásszervi bántalmak, reumatikus panaszok, gyulladásos megbetegedések, nőgyógyászati problémák és sportsérülések eredményes gyógyítására.

A Spirit outdoor sporttevékenységei, jól felszerelt fintess részlege, bowling pályái, az alkathoz igazított tréningek és relaxáló rituálék mind-mind azért vannak, hogy ha komolyan gondolod, tényleg újjászületve térhess haza Sárvárról.

Ne hagyd, hogy leverjen a rossz kedély, hogy kiszívjon a napi rutin, a nyomasztó megszokás, szakíts végre időt magadra és kedvesedre, és fedezzétek fel együtt a hétköznapok valódi báját. Mindezt egy olyan helyen, ahol minden nap az örömé és az életszereteté.

Tökéletes kényeztetés

A Spirit Hotel téli akciója éppen jókor jön: a lazító wellness, a stresszmentesítő kezelések, az élmény- és termálmedencék sokasága a Spirit-hétköznapokat a legjobb otthoni hétvégénél is pihentetőbbé teszik.

Ne felejtsd: most a három éjszaka mellé egy negyediket is kapsz ajándékba.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top