Nyereményjátékok

Új Update1 étel házhozszállítás indul!!!

Örömmel értesítem minden Update követőnket, hogy 2009. december 2-től megújul az Update1 menü országos kiszállítás!

A fogyáshoz, az egészséghez, az új életmódhoz váltani kell. Sokszor a legjobb partner-, vagy munkakapcsolat is elfárad. Az alkotás, a fejlődés igényli az újítást. Egyfajta életigenlés ez. Mindig kóstoljuk a konkurenciát, ezért a Teletál ételeit is megismertük. Azonnal foglalkoztatni kezdett egy gondolat: Nekünk ilyen kell, de Update alapanyagból! Megcsináltuk!

Új Update1 étel házhozszállítás indul!!!A váltást több hónapos tervezési, fejlesztési munka előzte meg. Az ízekért és a minőségért Benke Laci bácsi neve a garancia, aki személyesen Rékával, velem és Szűcs Sándor olimpiai- és világbajnok executive séffel, a szentendrei Update Cafe új konyhafőnökével készíti a diétás finomságokat.

Az eddig soha nem volt, újszerű és finom ízeket tiszta, elegáns és visszazárható csomagolásban szállítjuk az ország szinte teljes területén. Az Update pékség Mustang akcióját a kedves megrendelőkre is kiterjesztettük. A cég és a szakmai résztvevők neve a garancia a minőségre. Ígérjük, hogy a kóstolás meggyőző lesz. Új ízek, finom, bőséges, omlós húsok, update1 lisztkeverékből készült tészták, édességek várják azokat, akiknek fontos a hozzáadott cukor nélküli és a szénhidrátcsökkentett étrend. Új megrendelőink elsők között juthatnak hozzá legújabb, Karatefit című dvd edzésprogramomhoz is! Az új szolgáltatáshoz kapcsolódóan, Réka, valamint jómagam rendszeres és ingyenes telefonos szaktanácsadással is állunk rendelkezésetekre!

Az ételeket hamarosan nemcsak otthon, a munkahelyen, hanem 70  Update pékségünkben is megrendelhetitek. Figyeljétek a www.update1.hu honlapot!

Jó étvágyat az egészséghez és a karcsúság megőrzéséhez!

Sok szeretettel ölelünk minden kedves megrendelőt! Nem okozunk csalódást! Réka és Norbi

 

 

Ügyfélszolgálat: Tel / Fax: 06 1 460-3663
Faxközpont: 06 27 54-2754 | Pannon: 06 20 460-3663
T-Mobile: 06 30 460-3663 | Vodafone: 06 70 460-3663

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top