Nyereményjátékok

Gyümölcsös és édes, az anyatermészet ízével, illatával és színével

Formás, csillogó és illatos? Vajon mi jut eszedbe? Természetesen a HARIBO gumicukorkák!

Gyümölcsös  és édes,  az anyatermészet  ízével, illatával  és színévelGyümölcsös  és édes,  az anyatermészet  ízével, illatával  és színével
A kiváló minőségű HARIBO gumicukorkák főleg valódi gyümölcskészítményeket tartalmaznak.

A gyártó jórészt gyümölcsökből és növényekből nyert anyagokkal éri el a kívánt szín- és ízhatásokat.


A fogyasztók ízlésvilága
állandóan változik, így a gumicukorkák egyre inkább kiszorítják a piacról a hagyományos keménycukorkákat.

Az innovációs bumm a teljes édességpiacot jellemzi, mert ezek olyan impulzustermékek, amelyeknek újra és újra fel kell hívniuk magukra a fogyasztók figyelmét.

Gyümölcsös  és édes,  az anyatermészet  ízével, illatával  és színével

 

A gumicukrok is csak az utóbbi évtizedekben törtek be a piacra. Egy-egy új HARIBO gumicukor születését gondos és folyamatos fejlesztőmunka előzi meg, amelyből szakemberek hada veszi ki a részét, az élelmiszeripari technológusoktól kezdve a formatervezőkig.

A gumicukor-figurák családja számos tagot számlál és csak a gyártók fantáziájára van bízva, hogy milyen ízű és alakú gumicukrok születnek.

Az egészséges táplálkozás követelményeinek megfelelő HARIBO gumicukorkák zsírtartalma kevesebb mint 0,1 százalék!

Gyümölcsös  és édes,  az anyatermészet  ízével, illatával  és színével?

 

A bájos, színes HARIBO gumicukorka-figurák egyik fő alkotóeleme a zselatin. Felhasználása nagyon sokrétű, napi egy alkalommal mindannyian fogyasztunk belőle, sokszor anélkül, hogy tudnánk róla. Az aszpikos húskészítmények, torták, joghurtok is zselatint tartalmaznak s a gyógyszeripar is használja, például az ízületi megbetegedések kezelésénél.

A cukor az édes ízért, a zselatin a gumis állagért, a glükózszirup pedig azért „felel”, hogy a termék átlátszó és tiszta legyen.

A HARIBO arra törekszik, hogy lehetőség szerint gyümölcsökből és növényekből nyert anyagokat használjon a kívánt szín- és ízhatások eléréséhez.

Gyümölcsös  és édes,  az anyatermészet  ízével, illatával  és színévelA HARIBO Hungária Kft. 2008-ban elnyerte az Internationale Food Standard minőségbiztosítási tanúsítvány legmagasabb fokozatát.

Gyümölcsös  és édes,  az anyatermészet  ízével, illatával  és színével?

 

 

 

 

 

 

 

A HARIBO Hungária nemesvámosi gyárában évente több százezer Golbären és egyéb különböző színű és formájú gumicukor hagyja el a gyártósort. A mára már 87 éves Goldbären népszerűségét mutatja, hogy a világ 173 országában kaphatók.

Az új termelőüzem építése Magyarországon 2000 augusztusában kezdődött. A nemesvámosi HARIBO gyár gépsoráról 2002 júniusában került le az első magyar HARIBO gumicukor, a Happy Cola.

www.haribo.com

Gyümölcsös  és édes,  az anyatermészet  ízével, illatával  és színével

 

 
 
 
 
 
 
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top