Kezdjük rögtön a belső értékekkel! A Robochefben egy hihetetlenül erős, 400 wattos motor működik, így a legkeményebb hozzávalókat is könnyedén felaprítja. Porcukrot őrölhetsz kristálycukorból, diót darálhatsz mindössze egy könnyed mozdulattal, és ez még nem minden!
Húst darálhatsz vele, pástétomot készíthetsz, a legkeményebb zöldségek sem jelentenek akadályt a Robochefnek. Különleges kiképzésének köszönhetően habot ver, őröl, aprít, pürésít. Ezekkel korábban hosszú-hosszú félórákat kellett a konyhában töltened, ezzel a géppel ezt az időt megspórolhatod – gombnyomásra!
Ahhoz pedig, hogy a legnagyobb biztonságban dolgozhass, egy csúszásgátló talpat is találsz a csomagban. Fontos tudnod, hogy a motor csak akkor indul el, ha megfelelően illeszkedik az üvegtálra, a borotvaéles pengék így nem fognak balesetet okozni.
Üvegtál? Hát Persze!
Méghozzá jénai üveg tál, ami amellett, hogy gyönyörűen ragyog és a konyhád dísze lesz egy pillanat alatt, rendkívül erős. Óriási adag jégkrémeket is készíthetsz vele!
Kedvcsinálónak íme egy tuti recept annak, aki egy jéghideg finomságra vágyik:
Epres sorbet/ Likőrös eperfagylalt
Hozzávalók (6 adaghoz)
- 80 g jég
- 70 g porcukor
- 500 g friss eper
- 1 evőkanál citromlé
- 2 evőkanál triplie sec likőr
Elkészítés
- Kimérjük az összetevőket a Robochefben és összeturmixoljuk őket egy könnyű mozdulattal.
- Ezután egy tálba tesszük a sorbet alapot, azt betesszük a fagyasztóba, és óránként átkeverjük. Ezt addig ismételjük, míg fagylaltszerű nem lesz a keverék.
- A kész sorbetet fagyasztóban tárolhatjuk, gombócolva kínáljuk.