Nyereményjátékok

Az MSI bemutatja a Világ legvékonyabb notebookját: MSI X410

A legújabb ultrakönnyû és ultra-vékony notebookok az AMD Yukon platformra épülnek, 14 colos, 16:9-es széles képarányú kijelzõvel rendelkeznek. Az MSI ECO Engine energia takarékos technológia segítségével az MSI X410 a hagyományos 14 colos notebookok üzemidejének több mint kétszeresét nyújtja, miközben szépségét és ultra-vékony kialakítását konzisztens módon követi a csupán egy hüvelykes vastagságával és akkumulátorral együtt is csupán 1.5 kg-os súlyával.

Az MSI bemutatja a Világ legvékonyabb notebookját: MSI X410Vonzó árával és funkciók egész sorának kínálatával az X410 egy extravagáns és divatos ultra-vékony notebook.

Az MSI X410 az AMD CULV platformjára épül. A processzor mindössze 15 W-ot fogyaszt, ami megközelítõleg 40 százaléka a hétköznapi notebook processzoroknak.

Az MSI egyedülálló Eco Engine technológiájával kiegészítve az MSI X410 hosszú üzemidõt biztosít, miközben kevésbé melegszik illetve csendesebb mûködést garantál. Ebben az ultra-vékony notebookban az ATI Radeon X1250 grafikus kártyája található, mely kimagasló képminõséget biztosít.

Az ehhez társuló 16:9-es széles képarány, 1366×768 pixeles felbontás valamint a LED háttérvilágítású képernyõ révén életteli és kristálytiszta képet élvezhetünk.

Az MSI X410 integrált HDMI digitális multimédia csatlakozója 5 GB-os video sávszélességet biztosít videolejátszás során. A kártyaolvasó (SD/MMC támogatás) valamint az USB 2.0 portok révén könnyû az adatok mozgatása. A külsõ multimédiás DVD kombinált meghajtóval vagy Blu-Ray képes meghajtóval (opcionális) DVD filmeket játszhatunk le, illetve fontos adatainkról is készíthetünk biztonsági másolatot. Az MSI X410-ben 802.11b/g/n Wi-Fi vezeték nélküli hálózati adapter található így a felhasználók bármikor csatlakozhatnak az internethez. Az integrált Bluetooth adapter révén nem kell többé kábelekkel bajlódnunk a mobiltelefonunk, fejhallgatónk vagy egy PDA csatlakoztatásakor.

Az MSI bemutatja a Világ legvékonyabb notebookját: MSI X410

 

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top