nlc.hu
Nyereményjátékok
Didergő királylányok a divat oltárán

Didergő királylányok a divat oltárán

Egészségünkre sok minden hatással van. Többek között a divat is, mely egy olyan jelenség, ami a fejünk felett dönt arról, hogy mit és hogyan viselhetünk. Persze, csak ha hagyjuk.

Mit tudunk a felfázásról?

Egy dolgot biztosan: nagyon sok nőt érint világszerte. Nem véletlen, hogy állandó témát szolgáltat a szebbik nem körében.

Ugyanis kortól függetlenül csap le, ha nem fordítunk magunkra kellő figyelmet. Sokan az öltözködésre vagy még inkább annak hiányosságaira fogják a tünetek megjelenését, ám ez csak féligazság mindaddig, amíg nem vizsgáljuk szélesebb összefüggéseiben a kérdést.

A tények ugyanis azt igazolják, hogy a felfázás bizonyos baktériumok kóros elszaporodása esetén alakul ki. Ennek így önmagában még nem sok köze van a lenge öltözékekhez. Annak viszont már annál több, hogy ezek a baktériumok akkor burjánzanak el, ha megfelelő táptalajt találnak a tivornyázáshoz. A lehűlt deréktájék pedig pont ilyen, hiszen azon a részen jelentősen meggyengül a szervezet védekező képessége.

Tehát nagyobb eséllyel betegszik meg az, aki a divatot előtérbe helyezi saját egészségével szemben, és metsző hidegben is kivillantja a derekát.

Szerencsére van megoldás.

 

Didergő királylányok a divat oltáránA megelőzésről néhány szóban

Azért is érdemes minél korábban odafigyelni a tudatos öltözködésre, mert a felfázásnak sajnos megvan az a negatív tulajdonsága, hogy olyan, mint a nem kívánt vendég:
hívás nélkül is visszatér.

S minél gyakrabban üti fel a fejét, annál több galibát okozhat. Ha tehát gondolunk egy kicsit a jövőnkre, a megelőzést választjuk.

Ehhez nem kell lemondanunk kedvenc ruhadarabjainkról, legyen szó akár a csípőnadrágról, akár egy-egy rövidebb felsőről vagy kabátról. A divatot ugyanis nem szükséges kiiktatnunk a ruhatárunkból ahhoz, hogy egészségesek maradhassunk.

Bizonyára mindannyian ismerünk egy-két módot derekunk megóvására, ám most egy rendhagyó és új megoldásra fókuszálnék a bodyk, atléták és kombinék rengetegében.

Képzelj el egy ötletes kiegészítőt, mely egyszerű, mégis hiánypótló, trendi, mégis kényelmes, színes, mégis diszkréten megbújik, ha öltözéked vagy kedved éppen úgy kívánja.

 

 

Didergő királylányok a divat oltáránA derékmelegítő rövid története

Alig néhány éve csak, hogy hippsy néven megjelent az első derékmelegítő a magyar piacon, de már a kezdetektől fogva töretlen népszerűségnek örvend.

Ennek oka a hiánypótló mivoltára vezethető vissza: a tapasztalatok ugyanis azt mutatják, hogy a legtöbb nő már régóta keresett egy praktikus választ a fázós derék problémájára.

Az pedig, hogy ezen felül kényelmes, természetes anyagból készül (95% pamut), és jelenleg 22 divatos színben kapható, csak tovább növeli iránta az érdeklődést.

A visszajelzések pedig azt igazolják, hogy egyre többünknek segít abban, hogy megelőzzük a nemkívánatos betegségeket.

 

Az egész családnak

Tévedés azt hinni, hogy csak a nők szeretik ha „biztonságban” van a deréktájékuk. Ugyanis a vese és a hát alsó szakasza az uraknál is érzékeny, és ha nem vigyáznak rá, bizony könnyen kifázhat.

A gyerekeknek szintén hasznos a derékmelegítő, hiszen az izgő-mozgó apróságokat akkor is megóvja a felfázástól, ha játék közben elmozdulnak rajtuk a ruhadarabok, s csupaszon marad a derekuk.

 

Didergő királylányok a divat oltáránA színek szerepe

De azzal vajon tisztában vagyunk-e, hogy azok a színek, melyeket viselünk, milyen hatással vannak ránk a mindennapokban?

A piros például tettvágyat, izgalmat, hódításvágyat, bátorságot vált ki. Ha ötletteremtésre, dinamizmusra, teljesítőképességre van szükséged, vagy melegségre vágysz, a vörös szín segít.

A zöld egyszerre frissítő és nyugtató hatású. Harmóniakeltő, összhangot teremt a test és a lélek között, csökkenti az ingerültséget, a fáradtságot, ellazít, biztosítja a pihenést, az erőgyűjtést, a regenerálódást.

A narancssárga segíti a pozitív energiák áramlását. Nyíltságot, örömöt, boldogságot sugároz.

Ha a kéket választod, csökkentheted a stresszt, a vérnyomást, javíthatod általa a kommunikációs készséget. Frissítő és bizalomkeltő hatású.

Igazából minden szín jelentéstartalommal bír. Ha megfigyeljük, hogy reggel milyen a hangulatunk, azt is látni fogjuk, hogy ez mennyire befolyásolja aznapi öltözékünket. Ha mondjuk ballábbal ébredünk, szinte biztos, hogy a sötét színeket fogjuk előnyben részesíteni.

Egy-egy színes kiegészítővel viszont tudatosan is képesek lehetünk egyensúlyt teremteni önmagunkban.

 

Didergő királylányok a divat oltárán
 

Legnagyobb kincsünk: az egészség

Közhely vagy sem, nagy igazság rejlik abban a mondásban, hogy az egészséget nem lehet megvásárolni. Ezért érdemes fokozott figyelmet fordítani a megelőzésre, s olyan módszereket alkalmazni, melyek természetesen, rugalmasan, és mindenféle görcsös erőlködés nélkül simulnak bele mindennapjainkba.

 

További infók:

www.derekdolog.hu

Didergő királylányok a divat oltárán
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top