Nyereményjátékok

Nyerd meg életed utolsó fogyókúráját!

Te is folyton fogyózol? Már annyi diétát kipróbáltál, mint égen a csillag, de még mindig ugyanott tartasz, hogy valahogy le kéne adni a pluszkilókat? Diétázz csak egyszer - de utoljára! A Turbó diétával elérheted, hogy soha többé ne legyen szükséged fogyókúrára!

Nyerd meg életed utolsó fogyókúráját!Végleg lefogyaszt, ráadásul turbó ütemben!

Egy diéta vagy gyors, vagy végleges fogyást ígér – azt már minden tapasztalt diétázó tudja, hogy a rövid idő alatt ledobott kilók megbosszulják magukat, és hamarosan visszatérnek, olykor kamatostul. A hosszú távú, fokozatos, lassú fogyás az egyetlen, amely tartós eredményhez vezet – vagy mégsem?

Egy német csoport éppen ezt a problémát kívánta kiküszöbölni, amikor olyan megoldást keresett, amely gyors ütemben, ám jojó nélkül tünteti el a pluszkilókat. Két hét alatt 6-8 kg súlyveszteség, amely meg is marad – régebben ez elképzelhetetlen volt. Ám a tudomány nem ismer lehetetlent: a Turbó diéta italporával mindez nemcsak lehetségessé, de garantálttá is vált!

Nem elég fogyni – a zsírréteget kell eltüntetni!

Ám a diéta megalkotói még ennél is tovább mentek: nem elég a súlyveszteség, annak valódi, tehát zsírból történő fogyásnak is kell lennie. Hiszen a fogyókúrák alatt nem csupán zsírpárnáink, de izmaink is csökkennek, így egy 1 kg-os súlyveszteség valójában csak pár dekányi zsírveszteséget jelent.

Nyerd meg életed utolsó fogyókúráját!A Turbó diéta turmixitala azonban olyan mennyiségű és minőségű fehérjét biztosít az izmok számára, amely megakadályozza, hogy a fogyás során csökkenjen az izomtömeg. Így a Turbó diéta 1 kg-os fogyása azt jelenti, hogy 1 kg-nyi zsír tűnt el a testünkről!

És ez nyilván jóval nagyobb térfogatú testcsökkenés, mintha a sűrűbb, tömörebb és nehezebb izomból történne, így sokkal látványosabb, mint az egyéb diéták 1 kg-os súlycsökkenése. Ráadásul 6-8 kg-nak is búcsút inthetünk mindössze 2 hét alatt – örökre!


A legjobb, ami a testeddel történhet

Ha tehát egyszer s mindenkorra be szeretnéd fejezni a fogyókúrázást, nincs más teendőd, mint két héten át követni a Turbó diétát, utána pedig az életmódváltás (amelyet a diéta szintén jelentős mértékben megkönnyít!) során a maradék felesleg már könnyedén eltűnik.

Ha túl sok felesleggel küzdesz, és még akár a 8 kg-os zsírveszteség sem elegendő ahhoz, hogy önmagaddal viszonylag elégedetten türelemmel várd a többi kilók lassabb tempójú fogyatkozását, szünetek közbeiktatásával nyugodtan végezhetsz még újabb Turbó diétákat is!

Nyerd meg életed utolsó fogyókúráját!

Ugyanis a tested mindvégig hozzájut az összes létfontosságú tápanyaghoz és vitaminhoz – a Turbó diéta közben nem kell azon aggódnod, hogy egészségtelen kihívások elé állítod a szervezetedet – a Turbó diéta a legjobb, amely a testeddel történhet!

Éhség és szenvedés nélkül!

Nyerd meg életed utolsó fogyókúráját!A Turbó diéta nemcsak gyorsan és tartósan fogyaszt – közben éhezned sem kell! A többféle ízben kapható, ínycsiklandóan finom turmixok fantasztikus telítő erővel bírnak, így éhséget egyáltalán nem fogsz érezni, ellenkezőleg!

Végig fitt és energikus leszel, így töretlen jókedvvel és lelkesedéssel végezheted a diétát, a naponta jócskán apadó kilók pedig óriási kitartást adnak – amelyre egyébként nem is igen van szükség, hiszen az ételek utáni sóvárgás nagyon hamar eltűnik, így alig veszed észre, és máris vége a két hétnek – és jópár kilónak is!

 

Turbó Diéta Központ
1139 Budapest, Teve u. 41.
Tel: +36 1 451 0294
www.turbodieta.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top