Nyereményjátékok

A Föld felszínének

hetven százalékát víz borítja, ám ennek csupán három százaléka édesvíz, és ez sem teljes egészében alkalmas emberi fogyasztásra.

A Föld felszínénekA víz állandó körforgásban van. Azonban mindennap, minden órában, sőt minden percben újabb és újabb szennyezésekkel terheljük ezt a nagyon kényes rendszert.

Magyarországon még mindig nem teljes körű a vezetékes ivóvíz ellátás.

Bár a fővárosban folyamatosan cserélik a vezetékeket, a munka volumene miatt ez csak lassan fejeződik be. Az elöregedett rendszerek komoly veszélyforrást jelentenek, ráadásul a fertőtlenítésre használt klór káros élettani hatásai közismertek.

Nyilvánvalóan olyan megoldásra van szükség, amely mindig, a nap bármely percében hozzáférhető, nem kell érte autózni, sorban állni, cipekedni, és mindig megfizetni a csomagolás, a marketing és forgalmazás hozzáadott költségeit.

A Zepter Home Care programja olyan víztisztító berendezést ajánl figyelmébe, amely egészséges, forrásvíz tisztaságú vizet biztosít az Ön otthonában, a fordított ozmózis környezetbarát módszerének segítségével.

A Föld felszínénekAz Aqueena víztisztító Svédországban készül, a környezettudatos fogyasztási modell szülőhazájában.

A készülék minden egyes alkatrészét és természetesen az egész berendezést teljes körű mintavételi eljárással végzett minőség-ellenőrzési folyamatnak vetik alá, hiszen az olyan fontos kérdésben, mint az ivóvíz minősége, nem köthetünk kompromisszumot.

 

Az Aqueenát a beépített technológia, a felhasznált anyagok minősége és tartóssága, a problémamentes, egyszerű használat a piaci kínálat felső szegmensébe helyezi.

Megfelel a Water Quality Association víztisztítókra vonatkozó előírásainak, az Egyesült Államokban megkapta az Amerikai Vízminőségi Szövetség ANSI/NSF 58 tanúsítványát, és forgalmazását az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat engedélyezte.

A Föld felszínének

 

A Zepter, az Aqueena forgalmazója a termék kiemelkedő ár-érték arányát a biztosított szolgáltatásokkal igyekszik még jobban alátámasztani, hiszen hosszú távú beruházási döntésnél a vételár mellett a fenntartási, karbantartási költségek is nagyon fontos szerepet játszanak.

A Föld felszínénekAz Aqueenát szerviztechnikusai standard beépítési feltételek mellett ingyenesen építik be, és helyezik üzembe. A gyár által javasolt szervizelési ciklusoknak megfelelően a vásárlókat értesítik, a szükséges szűrőcseréket elvégzik.

A Zepter tudatosan törekszik arra, hogy termékei használatával új életminőséget nyújtson vásárlóinak.

 

Az Aqueena esetében ez teljes bizonyossággal bekövetkezik, hiszen a víz alapvető lételemünk, jó minoségű vizet fogyasztva pedig fizikailag és szellemileg is jobban érezzük magunkat, és nagyobb teljesítményre vagyunk képesek.

 

A víz az élet forrása. Minden csepp tiszta víz érték számunkra.

A Föld felszínének

A Zepternél azon dolgozunk, hogy olyan megoldásokat találjunk, amelyek nemcsak egészségünk megőrzését segítik elő, hanem környezetünk védelmét, a jövő generációinak biztonságát is szolgálják.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top